ΨΑΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Ντόρο γύρω από το όνομα του κάνει ο Ντοράκιας μπαρμπα-Γιώργος Μαυροτέτοιος (το πρώτο συνθετικό Καρα δείχνει και τις πολιτικές ακραία μαύρες καταβολές του). Εξυπναδίστικα κόλπα φτηνιάρικης ασπρόμαυρης ελληνικής ταινίας του ΄50 ή ΄60. Είναι βλέπεις και το μορφωτικό και πολιτιστικό επίπεδο του κάπου εκεί βαλτωμένο.
Στην αρχή ήταν ο Πέτρος Μαντούβαλος που, τάχα μου μας έδινε να καταλάβουμε, ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του. Μάπα το καρπούζι και μούφα το πράγμα. Μετά ήρθε ένας υποψήφιος βουλευτής της Κρήτης της Ν.Δ. που τον πλησίασε και ακόμα τον πλησιάζει… Ήταν η σειρά της κ. Ματσούκα, ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, να γίνει στόχος του. Διαδίδει ότι θα την έχει στο ευρωψηφοδέλτιο του υποκόμματος του. Έβαλε και τους κλακαδόρους του γύρω - γύρω να αναπαράγουν την είδηση. Δεν έχει σημασία που η Ματσούκα δεν ......γνωρίζει τίποτα. Εκείνος θα επιμένει, κάνοντας ανέξοδη και λασπιάρικη διαφήμιση στο υποκόμμα του. Μαύρο είναι το κόμμα, το χρώμα της λάσπης το παράγει πολύ εύκολα για τους άλλους. Υπολογίζει ότι κάποιοι θα τσιμπήσουν και θα δυσαρεστηθούν με το ΠΑΣΟΚ. Αυτός είναι ο στόχος του. Να πάρει από το ΠΑΣΟΚ ότι μπορεί περισσότερο για να του μειώσει το ποσοστό στις Ευρωεκλογές. Ώστε να μπορεί να ελέγχει με το υποκόμμα του αυτός τη Ν.Δ. και όχι το ΠΑΣΟΚ, μετά τις Ευρωεκλογές και τη συντριβή του κυβερνητικού κόμματος. Για να μπορεί παράλληλα να κάνει και το παιχνίδι της Ντόρας, που σαφώς την υπηρετεί και παίρνει εντολές.
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια σου λέει και ότι μου κάτσει. Αύριο θα διαδίδει ότι μιλά και με τον συνταγματολόγο Μποτόπουλο και ποιος ξέρει ποιον άλλο. Αίσχιστος δημαγωγός και λαϊκιστής, βαράει ύπουλα και βρώμικα με μεθόδους που θυμίζουν όλο και περισσότερο ταινίες σπαγκέτι – ουέστερν και παρα-κινηματογράφο. Στα λασπόνερα όμως κανείς δεν βρίσκει ψάρια αλλά μόνο ακαθαρσίες.