Πρόγνωση καιρού μέχρι το Πάσχα

Γράφει ο Χρήστος
Φίλοι και φίλες καλησπέρα....

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα με λίγες βροχές να κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Οι άνεμοι θα είναι σύμμαχοι των εκδρομέων του Πάσχα και δεν πρόκειται να
δημιουργήσουν απολύτως κανένα πρόβλημα. Η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμα λίγο και έτσι την Κυριακή αναμένεται να φτάσει σε πολλές περιοχές έως του 25 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά για αύριο
Μ.Παρασκευή προβλέπεται αίθριος καιρός σε ολόκληρη την χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις το μεσημέρι στα ορεινά της της βόρειας κυρίως χώρας χωρίς να αποκλείουμε την πιθανότητα για κάποιες πολύ λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και μόνο στο νότιο Αιγαίο ίσως φτάσουν τα 5 Βeaufort. H θερμοκρασία θα παραμείνει σε ικανοποιητικά για την εποχή επίπεδα και θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 22 βαθμούς στη Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 23 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα 10 έως 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 10 έως 22 βαθμούς.


Γ ια το Μ.Σάββατο προβλέπεται σχεδόν παρόμοιος καιρός με λίγες περισσότερες πιθανότητες για κάποιες βροχές στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και μόνο στο νότιο Αιγαίο ίσως πάλι φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία δεν πρόκειται να σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.







Τέλος για την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός αναμένουμε να παραμείνει καλός τουλάχιστον μέχρι τις μεσημεριανές ώρες αφού από το απόγευμα και μετά νεφώσεις θα καλύψουν τα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας. Βροχές αναμένουμε να εκδηλωθούν πάλι στα ορεινά της Βόρειας χώρας και της Ηπείρου ενώ αρκετές πιθανότητες για να δεχτούν βροχές έχουν και τα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις γενικά ασθενείς και μόνο στο νότιο Ιόνιο μετά το μεσημέρι αναμένεται να ενισχυθούν και θα φτάσουν και τα 7 Beaufort. H θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά της Κεντρικής και Δυτικής χώρας και τους 25 βαθμούς.

Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!
Κairika