Η γρίπη των χοίρων

Γράφει ο Αρχοντας
Ακούσανε λέει μερικοί για την γρίπη των χοίρων και αρχίσανε να αποφεύγουν ότι χοιρινό έβλεπαν στον δρόμο τους. Ρε σεις, δεν είναι όλοι οι χοίροι προς αποφυγή!

Μια και είπαμε για γουρούνια, βλέπω αρκετούς να μην αισθάνονται και πολύ καλά…Γούτσου-γούτσου βρε ατιμούληδες!

Εμ, φωνάζατε σαν υστερικοί εδώ και μήνες, «Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι», είδαν κι απόειδαν τα έρημα τα ζωντανά, έσκασαν από τον καημό τους!

Λέτε να ξεφορτωθούμε κάνα γουρούνι από αυτά που μας κοπρίζουν τις ζωές μας; Σιγά που ψοφάνε τούτοι…

Φαντάζομαι χαρές τα αιγοπρόβατα τώρα με την γρίπη των χοιρινών! Το Πάσχα, τα αιγοπρόβατα υπέφεραν από την καζούρα των χοιρινών. Τα γουρούνια, ως γνήσια γουρούνια, εύχονταν στα αιγοπρόβατα καλή Ανάσταση. Τώρα όμως γύρισε ο τροχός. Η εκδίκηση και η μπριζόλα είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…

Αλήθεια, πόσο σοβαρά να ........

πάρω την φετινή γρίπη των χοίρων όταν η προηγούμενη γρίπη των πουλερικών σκότωσε μόνο 150 ανθρώπους παγκοσμίως; Και λέω μόνο γιατί η απλή γρίπη σκοτώνει γύρω στους 100.000 παγκοσμίως – τουλάχιστον έτσι μας λένε αυτοί που θέλουν να μας πουλήσουν ως απαραίτητα τα αντιγριπικά εμβόλια. Και η αθώα ασπιρίνη σκοτώνει 1000 άτομα κάθε χρόνο. Αλήθεια! Υπόψιν ότι οι επιβεβαιωμένοι θάνατοι από την γρίπη των χοίρων είναι ΜΟΝΟ 7, οι υπόλοιποι 143+ θάνατοι δεν έχουν αποδοθεί επίσημα στην γρίπη των χοίρων.

Τόσος πανικός για 150 ανεπιβεβαίωτους θανάτους πως δικαιολογείται; Δικαιολογίες υπάρχουν αρκετές: Από τον (εύλογο) φόβο του αγνώστου, έως τις παντοδύναμες φαρμακευτικές, υπάρχουν φωνές που μιλάνε για πανικό ο οποίος σπέρνεται τεχνηέντως είτε για να κυβερνούν ευκολότερα οι κυβερνήσεις όπως ο τσοπάνης που με τον φόβο του λύκου μαντρώνει τα πρόβατα, είτε για να πλουτίζουν ορισμένοι. Για τα λεγόμενα περί πλουτισμού, αξίζει να αναφερθούν λίγα λόγια για το tamiflu. Το εν λόγω φάρμακο που έχει μέτρια αποτελέσματα (και άσχημες παρενέργειες) στην κοινή γρίπη αλλά είναι παντελώς άχρηστο στην γρίπη των πουλερικών και των χοίρων, με το ξέσπασμα του πανικού της γρίπης των πουλερικών το 2005, προωθήθηκε ως η σωτηρία και απέφερε ιλιγγιώδη χρηματιστηριακά κέρδη στην δημιουργό εταιρεία Roche. Δεν θεωρείται τυχαίο ότι εμπλεκόμενος με την συγκεκριμένη εταιρεία είναι και ο φιλάνθρωπος Ραμσφελντ, ο υπουργός εθνικής άμυνας της κυβέρνησης Μπους. Το ίδιο γίνεται και τώρα βέβαια. Έχει στηθεί ένα πάρτι κερδοφορίας στις πλάτες των πανικόβλητων, και πλουτίζουν αυτοί που πουλάνε τα φάρμακα και τα εμβόλια. Α! Και μια και είπαμε για εμβόλια, κλείνω εδώ το άρθρο μου να πάω στο φαρμακείο μπας και προλάβω να αγοράσω εμβόλια πριν εξαφανιστούνε!

Υ.Γ. Στην γρίπη των πουλερικών του 2005 παραλίγο να ψοφήσει και το δικό μου πουλί. Τώρα άραγε τι με περιμένει;
Χειρουργείο