Η ΣΑΡΑ, Η ΜΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ


Μπαμ και πάρε κάτω τον Αλεξάκο τον Δεκέμβρη, ο αστυνομικός με τη συμπεριφορά του στη φυλακή δεν δείχνει να είναι ψυχικά ακμαίος.

Μπαμ και κάτω ο φουκαριάρης ο σεκιουριτάς έξω από την οικία του Αμερικανού πρεσβευτή από πυροβολισμό αστυφύλακα ο οποίος μπαινόβγαινε σε ψυχιάτρους και τον έβαλαν να προστατέψει τον Αμερικανό πρεσβευτή!!!. Πάλι καλά ο άνθρωπος που στάθηκε τυχερός.

Μπαμ και κάτω τον εστιάτορα ο αρχιφύλακας που ήταν υποδιοικητής, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε πάρει αναρρωτική για να γίνει καλά.

Είχε βγει μάλιστα πόρισμα πριν λίγες εβδομάδες που μας προειδοποιούσε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των αστυνομικών έχουνε μια δόση αλλοπαρμενίασης. Που ο Καλός Θεός να μας φυλάει δηλαδή από τους προστάτες μας. Η πλήρης επιβεβαίωση της ρήσης του Καραμανλή του πρεσβύτερου ότι η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο. Αλλά όχι και έτσι ρε Νέα Δημοκρατία… Αφού δεν μπορέσατε να επανιδρύσετε το κράτος, βαλθήκατε να υλοποιήσετε τη γνωστή ρήση του ιδρυτή του κόμματος για να μπορεί να επιδείξει κάτι από έργο και ο Καραμανλής ο νεότερος, ου μην και καταλληλότερος.

Ο ατυχής και νευροτσαταλιασμένος πολίτης αυτής της χώρας με την Νέα Διακυβέρνηση, διακωμώδηση της σοβαρής πολιτικής, με το που είναι μέσα ή έξω από το σπίτι του έχει να επιλέξει τον Θάνατο ή τραυματισμό του ανάμεσα σε α. Θάνατο/ τραυματισμό από κακοποιό, β. Θάνατο/ τραυματισμό από αστυνομικό, γ. Θάνατο / ολική αναπηρία έτσι και του κάτσει να πέσει στην ανάγκη των νοσοκομείων του Αβραμόπουλου.

Τί να διαλέξει και να πάρει?. Εσείς τί θα επιλέγατε για να μη δείτε τα ραδίκια ανάποδα?. Ίσως τη βοήθεια του Θεού και όποιον προλάβει να προστατέψει?...

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ