Η κακία


Γράφει ένας απλός άνθρωπος

Σήμερα αν δαγκώσω κατά λάθος τη γλώσσα μου θα δηλητηριαστώ. Πρέπει όμως να μοιραστώ τις κακίες μου με κάποιον και συγχωρήστε μου το λόγο αλλά θα σκάσω.
Ένας δημοσιογράφος ρώτησε λέει μια υπουργίνα (κατά το κολομπίνα, μέρες που είναι) το εξής:
-Για τους υψηλούς μισθούς και απολαβές των πολιτικών και ειδικά των βΟλευτών που μπορεί να προκαλούν το λαϊκό αίσθημα.
Η κολομπίνα απάντησε με πολύ εξυπνάδα, τσαχπινιά και χιούμορ ότι «δεν μιλάτε για τους ακριβοπληρωμένους τραγουδιστές, δημοσιογράφους, δικηγόρους, μόνο οι βουλευτές σας πείραξαν;»
Η κολομπίνα (κωλοκομπίνα) τυγχάνει να είναι εκτός από πολιτικός(;) και υπουργός για την απασχόληση (εννοούν εργασία) και την ανακούφιση του λαού από την ανεργία ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Θα ήθελα να πω δυο λόγια στο όρθιο σακί που από τον πολύ σοβά έχει κρεμάσει το προγούλι και της έχει πεταχτεί το ένα μάτι έξω, που τα αυτιά της δεν μπορούν να κρατήσουν άλλο τα σύρματα από τις πλαστικές, που στενάζουν οι κορσέδες από ανθρακονήματα και πάλι δεν χωράει, που δεν μπορούν να της ράψουν τη γλώσσα όχι για να μη μιλάει αλλά για να μην ψευδίζει, που έφαγε τηγανιά από το πλάστη της όχι μόνο στη μουράκλα της αλλά και στον ανύπαρκτο εγκέφαλό της, που τέλος πάντων είναι η φωτογραφία της κατάρας του πάτερ Κοσμά.
Ακούστε κυρία(;) μου, αλλά που να ακούσει το κουφάλογο αφού στα τύμπανα των αυτιών είναι περασμένα συρματόσχοινα για την συγκράτηση του λίπους των κρεμαστών σοβατισμένων κρεάτων που κουβαλάει για μουτσούνα.
Α) οι κατηγορίες των τραγουδιστών είναι ουσιαστικά δύο. Η μια που τα «παίρνει» όπως είπατε και είναι οι γνωστοί σκυλομεζέδες που από φωνή...μ... και η δεύτερη που δεν τα παίρνει και κάνει απλά τη δουλειά της. Για παράδειγμα ο μεγαλύτερος εν ζωή τραγουδιστής ο Νίκος Δημητράτος δεν τα «παίρνει» από κανέναν απλά ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Β) και στους δημοσιογράφους συμβαίνει το ίδιο. Οι μεταφορείς των κατασκευασμένων ειδήσεων που δεν είναι δημοσιογράφοι αλλά μεσάζοντες τα «παίρνουν» και οι άλλοι κάνουν απλά τη δουλειά τους και ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
Για να μη σας κουράσω γριά γυναίκα (που το παίζει Λολίτα) αυτό συμβαίνει κατά κόρον στην Ελλάδα που δημιουργήσατε, υπάρχουν εξωνημένοι σε όλα τα επαγγέλματα αλλά υπάρχουν και οι άλλοι που δεν πουλιούνται.
Στο μοναδικό επάγγελμα που υπάρχει μόνο μια κατηγορία και τα παίρνουν όλοι μα όλοι είναι το δικό σας, δηλαδή το επάγγελμα (πάει έχασαν και οι λέξεις το νόημά τους) του πολιτικάντη.
Μπορείτε να είστε υπερήφανη γιατί με το μακιγιάζ (σοβά) σας κρύβετε την ασχήμια σας και τη μοναδικότητα της φυλής σας, της φυλής των απάνθρωπων και ανάλγητων λιγδιάρηδων που βρήκαν ανοιχτή την πόρτα της εξουσίας και μπούκαραν.
Τουτέστιν κάνε μια ακόμη επέμβαση χειρουργική στον εγκέφαλο, μήπως και καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα σου(και των ομοίων σου), κυριολεκτικά και μεταφορικά.


simplemangreek