ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ – ΠΟΛΥΑΜΕΤΟΧΟΙ

Εκτός από τις εφημερίδες, το ραδιόφωνο, τις τηλεοράσεις, και τα blogs γινόμαστε δέκτες παραπόνων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ως προς την εχθρική στάση της διαιτησίας απέναντι στην ομάδα. Ιδιαίτερα έντονη είναι η διαμαρτυρία τους για αυτό που έγινε εις βάρος του προπονητή του ΠΑΟ από μετά τη συνάντηση των πολυμετοχικών κατά την οποία απαξίωσαν την προσπάθεια του κ. Τεν Κάτε για τη διαμαρτυρία του ως προς τα συμβαίνοντα στη διαιτησία και στρέφονται εναντίον του ΠΑΟ. Έλειπε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος επίσημα δήλωσε ότι ήταν εκτός Αττικής και ότι το τηλέφωνο του δεν είχε σήμα εκεί (sic) για να μπορεί να σχολιάσει το περιεχόμενο των δηλώσεων Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου (!!!). Θα συνοψίσουμε παρακάτω τις παρατηρήσεις και παράπονα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού όπως μας τα διετύπωσαν. Εννοείται ότι ζητούν λογικές απαντήσεις και όχι απαντήσεις επικοινωνιακού και πολιτικά ορθού χαρακτήρα.

1. Ήταν 14 Απριλίου του 2008 όταν σαράντα χιλιάδες Παναθηναϊκών φιλάθλων, που ανάμεσα τους ήταν ηλικιωμένοι κύριοι και κυρίες, παιδιά με τους γονείς τους, και νέοι άνθρωποι από αυτούς που τους βλέπουμε στο γήπεδο και δεν είναι χουλιγκάνοι. Η λαοθάλασσα αυτή στρεφόταν εναντίον της ιδιοκτήτριας του Παναθηναϊκού οικογένειας Βαρδινογιάννη για την πολιτική της που συρρίκνωσε τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και τον κατάντησε μικρομεσαίο σύλλογο αφήνοντας την ομάδα απροστάτευτη από διαιτητική αμεροληψία και επάνδρωση με ικανούς ποδοσφαιριστές. Στις πλάτες αυτών των ανθρώπων στηρίχθηκαν οι πολυμετοχικοί με επικεφαλής τον κ. Βγενόπουλο και μπήκαν να συνδιοικήσουν και όχι να συμβιβαστούν με τον ίδιο πειθήνιο τρόπο που συμβιβάστηκε και η διοίκηση Βαρδινογιάννη με τα κακώς κείμενα. Τα καταπίνουν και οι ίδιοι τους χωρίς την παραμικρή αντίδραση. ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ?.

2. Θεωρούν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟ κ. Πατέρας, ενώ τους υποσχέθηκε ότι θα προστατέψει την ομάδα από την διαιτησία, τους εγκατέλειψε και δεν κάνει μέχρις στιγμής τίποτα για να υλοποιήσει την υπόσχεση του. Θεωρούν φρούδες τις ελπίδες τους για την αλλαγή του status quo στο ποδόσφαιρο και την προστασία της ομάδας.

3. Αναρωτιούνται γιατί η οικογένεια Γιαννακόπουλου- που έχει κάνει παγκόσμιο αυτοκράτορα τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και δεν φείδεται κόπων και χρημάτων για να τον έχει σε αυτή την διεθνώς περίοπτη θέση- δεν γίνεται υπόδειγμα στους διοικητικούς παράγοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το πώς θα πρέπει να είναι ο σωστός κορυφαίος διοικητικός παράγοντας του Παναθηναϊκού που θέλει να διαιωνίζει το μεγαλείο του και να μην γίνεται νεκροθάφτης της ένδοξης εκατονταετούς ιστορίας του Συλλόγου.

4. Πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Τεν Κάτε έκανε το σωστό με το να στραφεί με συγκεκριμένες ενέργειες εναντίον της διαιτησίας αφού είδε και απόειδε την ανυπαρξία υπεράσπισης της ομάδας από τους πολυμετοχικούς. Στην τελική η διαιτησία τορπιλίζει το έργο του ως επαγγελματία.

5. Ο στρατηγός Μίμης Δομάζος και σύμβουλος του κ. Βγενόπουλου ορθά έπραξε όταν την περασμένη εβδομάδα σε δηλώσεις του είπε ότι η παρούσα διοίκηση δεν έχει πλάνο μεταγραφών και δείχνει προχειρότητα. Κατά τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού είναι εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας πολλοί από αυτούς που ασχολούνται με τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού εδώ και πολλά χρόνια. Μόνο ο προπονητής Τεν Κάτε ξέρει τις ανάγκες της ομάδας αλλά ο κ. Αντωνίου δεν τον λαμβάνει υπόψη του και κάνει επαναλαμβανόμενα λάθη όπως και οι προκάτοχοι του.

6. Πώς γίνεται για παράδειγμα ο Αστέρας Τρίπολης να έχει καλύτερους παίκτες από τον Παναθηναϊκό (Ζαουρί, Φιλομένο) που κοστίζουν λιγότερο και αποδίδουν περισσότερο.

TRANSFORMER