Τι περιμένετε κ. Καραμανλή; Γιατί δεν παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας;

Ετσι τα βλέπω

gianiotis.gr

Η ζημιά που έχει υποστεί τον τελευταίο καιρό η χώρα μας είναι ανυπολόγιστη, και είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα χρειαστούν χρόνια για να διορθωθεί μέρος της έστω, διότι πάρα πολλοί τομείς της οικονομίας και όχι μόνο, δύσκολα θα ανακάμψουν.
Απέναντι σ' αυτήν την κατάσταση που ενθαρρύνει δυστυχώς τους ολίγους για την τέλεση κι άλλων αξιόποινων πράξεων και αποκαρδιώνει την συντριπτική πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων, η κυβέρνησή σας περιορίζεται στο να ανακοινώνει μέτρα οικονομικής ενίσχυσης πληγέντων και ...μη, χωρίς ωστόσο ν' αγγίζει τον πυρήνα του προβλήματος που είναι η αιτία του, τις ταραχές δηλαδή.
Τις κάθε μορφής ταραχές, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της παρακώλυσης των συγκοινωνιών, κατ' άρθρ. 292 παρ. 1 του ΠΚ.
Κύριε Πρωθυπουργέ...
Στη χώρα μας διαπράττεται επί καθημερινής βάσεως ένα αυτόφωρο, αυτεπάγγελτο και διαρκές αδίκημα σε βαθμό πλημ/τος, που τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών, κι' εσείς το παρακολουθείτε εκ του μακρόθεν, αδυνατώντας να ανταποκριθείτε στα αυτονόητα.
Δηλαδή να με αφήσετε να κυκλοφορήσω ανεμπόδιστα μέσα στη χώρα μου.
Τολμώ να πω ότι με ...παρακρατείτε παρανόμως κ. Πρωθυπουργέ!!!
Ξένοι ανταποκριτές μεταδίδουν απ' την Αθήνα τα χειρότερα για τη χώρα μας, και σε ό,τι αφορά τους κυβερνητικούς χειρισμούς της παρατεταμένης κρίσεως, αυτοί εξαντλούνται στην... μάταιη ελπίδα εκτόνωσής της.
Έχουμε αναφερθεί και άλλη φορά, ότι το υφιστάμενο θεσμικό και νομοθετικό πλαίσιο εξασφαλίζει τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση τέτοιων εκτάκτων καταστάσεων, κατά τις οποίες διακυβεύονται η δημόσια ασφάλεια και η κοινωνική γαλήνη.
Η λήψη τους ωστόσο προϋποθέτει θαρραλέα πολιτική βούληση που φαίνεται πως δεν διαθέτει η κυβέρνηση προς μεγάλη τέρψη των ..."φίλων" της του εξωτερικού...
Εάν όμως η κυβέρνησή σας δείχνει αδυναμία να αποκαταστήσει έστω την καταλυθείσα πανελλαδικώς προ πολλού έννομη τάξη, που θα... βρει την δύναμη να υλοποιήσει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που ευαγγελίζεται;

gianniotis.blogspot.com/