ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Πνίγομαι στα τοξικά δάκρυα τύπου Παπαχελά από τους μπιστικούς των καναλαρχών και εκδοτών. Με δυο λόγια της άρχουσας τάξης. Πρόσφατα από την Καθημερινή του Αλαφουζιστάν ανακάλυψαν πως τα εξαγριωμένα και εξεγερμένα παιδιά είναι κατά το πλείστον γόνοι πλουσίων οικογενειών που από ανία(!) επιδίδονται σε καταστροφές αποσκοπώντας στην άνοδο της τελματωμένης αδρεναλίνης τους!!! (η ερμηνεία δική μου.)

Πέραν βέβαια της βλακώδους αντίληψης την οποία μόνον μυαλά περιορισμένης ευθύνης μπορούσαν δημοσίως να αποτυπώσουν και η οποία δεν αξίζει καμιάς σοβαρής αντιπαράθεσης επιχειρημάτων, δράττομαι της ευκαιρίας να παραθέσω μια δυο σκέψεις σε σχέση με τα γεγονότα που συνταράσσουν την χώρα και προβληματίζουν ολάκερη την Ευρώπη.

Η δολοφονία του Αλέξη προκάλεσε την άγρια προσγείωση των νέων από τον κόσμο τον εικονικό στον πραγματικό.. Το σοκ που υπέστησαν έφερε ως δια μαγείας μπροστά τους την τρομακτική απόσταση η οποία χωρίζει τον άρτο από το θέαμα. Στις βιτρίνες να εκτίθεται προκλητικά η χλιδή, στην κατοχή τους μια χούφτα αέρας και στα δωμάτια του μυαλού τους η απόγνωση γιατί με πολιτειακή ευθύνη αποκλείονται από κάθε ελπίδα πρόσβασης όχι σε αυτή αλλά έστω σε μια αξιοπρεπή ζωή.. Οι συγκρίσεις ως εκ τούτου των παιδιών με τους γονείς τους είναι τουλάχιστον ύποπτες επειδή εκείνοι μπορεί να πατούσαν στο πρώτο αλλά για την εκπλήρωση των ονείρων τους το πολύ πολύ να τους υπολείπονταν άλλα εννιά σκαλιά, ενώ τα σημερινά παιδιά με αφετηρία έστω το δέκατο υποχρεούνται να αγγίξουν το χιλιοστό για να συναντηθούν με το όνειρό τους! Βουνό απροσπέλαστο..

Ανίερος συσχετισμός. Υποβολιμαίος για να συκοφαντηθεί το κίνημά τους. Η οργή τους από την οικονομική καταπίεση που την ζουν στην αγχωμένη ανάσα των γονιών τους εμπρός στα δυσβάστακτα χρέη και την ανεργία τους. Καιρό τώρα την συσσώρευαν όπως οι τραπεζίτες τον λαϊκό πλούτο. Μόνο που για την οργή δεν έχουν ακόμη επινοηθεί σεντούκια αποθήκευσης όπως ο πλούτος των τραπεζιτών. Κι όταν με τον Αλέξη ξεχείλισε βγήκαν στους δρόμους. Για να τους παραλάβουν οι πράκτορες της πλουτοκρατικής ασφάλειας αρχικά και οι πολιτειακοί παρακρατικοί στην συνέχεια σε μια επιχείρηση μηδενιστικού εξευτελισμού τους οι πρώτοι και κατατρομοκράτησης τους οι δεύτεροι.. Φτάσαμε έτσι να έχουμε ως δεδομένα τα εξής:

Μια κυβέρνηση πολιτικά οικονομικά και κοινωνικά νεκρή, έναν πρωθυπουργό σκιώδη που η φωνή του σκεπάζεται ως ψίθυρος από το σεισμικό βουητό των εξεγερμένων παιδιών, μια αξιωματική αντιπολίτευση που την πολιτική υγεία του σώματός της εξακολουθεί υποδόρια να μολύνει ο εκ Θεσσαλονίκης και από το 1990 φυτευτείς ιός της Μιμής, αφού καταμεσής της μάχης εξακολουθεί υπαινικτικά να αμφισβητεί την κεφαλή της, ένα ΚΚΕ το οποίο σε περιόδους κρίσεων συνεχίζει να αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων επειδή πεισματικά περιφρονεί ή φοβάται ότι δεν ελέγχει για να ταυτίζεται ξεδιάντροπα με τον ταξικό του εχθρό, την ΝΔ και το ΛΑΟΣ, έναν ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά ανάπηρο κατά το σκέλος που αφορά την πρόταση και όχι την ψηφοθηρική κριτική και τέλος τον Καρατζαφέρη που αναστενάζει πάνω από τα συντρίμμια των νοικοκυραίων αλλά βγάζει τον σκασμό για τους γονείς των εξεγερμένων παιδιών λες και αυτοί είναι ανοικοκύρευτοι!!!!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΠΟΙΟΥΣΑΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΚΑΡΣΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!!!!

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr