Ο Μπάγιεβιτς μήλο της έρδος

Οταν το προπερασμένο καλοκαίρι ο κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρη κάποιοι μίλησαν για τον τελευταίο σταθμό στην καριέρα του 60χρονου προπονητή.
Λίγους μήνες μετά την εθελουσία έξοδό του από τους Κίτρινους της Θεσσαλονίκης, ο Σέρβος που δίχασε το ποδοσφαιρικό κοινό όσο κανείς, έχει αναχθεί (για ακόμη μία φορά) σε περιζήτητη λύση.

Ο Ηρακλής τού ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ, ο Αστέρας Τρίπολης ενδέχεται να επιχειρήσει να τον δελεάσει και πάλι, ενώ όσο ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστικά προβλήματα και «πετάει» βαθμούς, όπως και η ΑΕΚ στην οποία επίκεινται και διοικητικές ανακατατάξεις, τόσο ο κόουτς Μπάγεβιτς θα παίζει ανά πάσα στιγμή για τον κιτρινόμαυρο ή τον πράσινο πάγκο.
Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Σέρβος είναι βάσει (και) τίτλων ο κορυφαίος τεχνικός στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, όμως αυτή η εμμονή προς το πρόσωπό του καταδεικνύει και το ότι δεν είναι και πολλές οι εν Ελλάδι αξιόπιστες προπονητικές επιλογές. Πόσο μάλλον μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Περιμένουμε και τις δικές σας απόψεις, σε πιο πάγκο θα κάτσει ο Μπάγιεβιτς.