Το παραμύθι δεν έχει δράκο


Γράφει
O DIA-PORON BL

Μετά το ...<< φυλακισμένη βασιλοπούλα του Μεγάρου Μαξίμου >> και το << ο Καραμανλής κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ΟΧΙ ανίκανος αλλά Συνένοχος! >> και τ
ην διαγραφή του κ. ΤΑΤΟΥΛΗ , άρχισε το παραμύθι περί συνωμοσίας!, υπογείως να κυκλοφορεί !!
Το παραμύθι ομως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ !!
Το Πέφτω γιατί με ρίχνουν τα συμφέροντα.! Δεν μπορεί να σταθεί, γιατί ?

Μα γιατί απλούστατα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
"Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ!!"
Αφού εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η κυβέρνηση αδυνατεί επι ενάμιση ολόκληρο μήνα να πείσει τις τράπεζες για το αυτονόητο να ενταχθούν δηλαδή στο πρόγραμμα ενίσχυσης τους με 28 δισ. ευρώ!
Αφού οι υποσχέσεις του κ. Καραμανλή και των συνεργατών του για κράτος πρόνοιας κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής υπευθυνότητας ελάχιστη σχέση εχουν με την πολιτική που εφαρμόζεται.!

Αφού η διάλυση του κοινωνικού ιστού επιταχύνεται και ειναι πολύ πιθανόν να πλησίάζουμε σ'ενα σημείο χωρίς πολιτική και κοινωνική επιστροφή. Μια βόλτα στα Νοσοκομεία και στα Σχολεία σήμερα θα πείσει και τον πλέον ΠΑΡΩΠΙΔΟ-ΦΩΡΟΝ για την πραγματικότητα!

Αφού ο κ.Τάκης Αθανασόπουλος της ΔΕΗ δηλώνει <απολύστε με> και κάνει του κεφαλιού του !

Και ο Πρωθυπουργός !?

Ο Πρωθυπουργός αναλώνεται αποκλειστικά στην αντιμετώπιση εσωτερικών κρίσεων αδυνατώντας να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας. Παραιτήσεις - διαγραφές - αποπομπές - σκάνδαλα - Καθημερινά ο κ. Κ. Καραμανλής ασχολούμενος με αυτά , όπως διαβάζουμε τουλάχιστον , φαίνεται να χάνει ερείσματα στο εκλογικό σώμα, γιατι ουδείς ασχολείται

με την τραγικότητα της καθημερινότητας! π.χ Νοσοκομεία-Ανεργία-Αισχροκέρδια- Λαθρομετανάστευση !! κλπ.....

Ετσι χάνει τις όποιες δυνατότητες παρέμβασης, του έχουν απομείνει. !

ΔΥΣΤΥΧΩΣ !