Τι κάνουν οι φορείς στον Θεσσαλικό Κάμπο;;;;

...Τη στιγμή που ο Θεσσαλικός κάμπος διανύει τη χειρότερη περίοδο λειψυδρίας, τα στελέχη του ΥΠΕΧΩΔΕ δε δείχνουν δε δείχνουν δείγματα συνεργασίας με τους φορείς για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Την είδηση την διάβασα από τα ΚΑΦΕ _ ΝΕΑ και δεν ξέρω ποιοι είναι οι ΦΟΡΕΙΣ , αλλά τους φαντάζομαι .


Κύριοι ,ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ είναι κουφός , πώς να σας ακούσει ;

Εδώ όμως υπάρχει και το , α λ λ ά .

Εσείς οι ΦΟΡΕΙΣ τι κάνετε ;

Ξέρετε ότι τα νερά του υδροφόρου ορίζοντα του θεσσαλικού κάμπου είναι ελάχιστα εξ αιτίας της υπεράντλησης που κάνετε και δεν παίρνετε μέτρα εσείς οι ίδιοι να σταματήσετε την κατασπατάληση του νερού με τις καλλιέργειες (βαμβάκια) που έχετε , και τα μέσα που χρησιμοποιείτε (κανόνια κ.α) και όχι το πότισμα με σταγόνες .

Εσείς οι ΦΟΡΕΙΣ που όταν αποξήραναν την λίμνη Κάρλα δεν βγήκατε να σταματήσετε το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε στην περιοχή , αλλά κλείνατε τους δρόμους γιατί η ομάδα σας έπεσε από την πρώτη εθνική .

Εσείς οι ΦΟΡΕΙΣ που δεν θέλετε να αλλάξετε καλλιέργειες ,γιατί τα κονομήσατε χοντρά από τις επιδοτήσεις , και δουλεύατε από το καφενείο με το τηλεκοντρόλ και τους αλβανούς .

Εσείς οι ΦΟΡΕΙΣ που εδώ και δεκαετίες ξεκίνησαν να ξαναφτιάξουν το ένα τέταρτο της λίμνης της Κάρλας και δεν έχει ακόμη τελειώσει , αλλά φάγατε τα λεφτά από τα κοινοτικά προγράμματα και το έργο δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει ποτέ , και γι αυτό δεν διαμαρτύρεστε .

Εσείς οι ΦΟΡΕΙΣ θα ζητάτε σίγουρα κάποια χρηματοδότηση για να την φάτε και αυτήν . Δυστυχώς έτσι γίνεται στην Ελλάδα από ιδρύσεως της .

Ο Κουφός αγαπητοί μου ΦΟΡΕΙΣ οι εφημερίδες γράψανε ότι ήρθε σε ρήξη με τον Αλογοσκούφη για τα 28 δις ΕΥΡΩ , αυτός τα θέλει για τους εργολάβους .


Ιάσων Α