Ο Ντούσαν στο τιμόνι της Α.Ε.Κ,

Οπως πρώτοι στο καφενείο σας είχαμε ενημερώσει αποκλειστικά (Διάβασε εδώ), ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πλέον ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, έστω κι αν δεν έχει εκδοθεί ακόμα η επίσημη ανακοίνωση. Κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες μετά και το τυπικό των υπογραφών στην, ιστορική για τις δύο πλευρές, συμφωνία.
Ο "Πρίγκιπας", όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, έχει συνηθίσει όπου δούλεψε να είναι το απόλυτο αφεντικό, έχοντας λόγο (και μάλιστα στα περισσότερα θέματα τον πρώτο), σε ό,τι έχει να κάνει με το σύλλογο.

Ο Νίκος Νοτιάς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, με το συγκεκριμένο γεγονός να αποτελεί και μοχλό πίεσης στο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να αναλάβει. Κι αυτό γιατί θεωρείτο εξαιρετικά αμφίβολο αν ο σέρβος θα αναλάμβανε τις τύχες μιας ομάδας με... "υπηρεσιακό" πρόεδρο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ λοιπόν, αυτήν τη στιγμή φαντάζει και είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Το γεγονός όμως ότι ο κύριος όγκος των επιχειρήσεων του δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, με την παρουσία του εκεί για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου να κρίνεται αναγκαία, επιτάσσει και την παρουσία ενός αντιπροσώπου στην Ελλάδα.