ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων (14/11/08)


Γράφει
Ο ΘΑΜΩΝΑΣ 14-11-2008 (14:00-18:30)


.Μαύρη τρύπα στον προυπολογισμό 2,6 δις ευρώ!!!


.
Αποκαλυπτική κατάθεση Αποστολίδη στην Εξεταστική Ο πρώην υπάλληλος της LADA HELLAS και οδηγός του μοναχού Αρσενίου μίλησε στην Εξεταστική Επιτροπή για τις επαφές του μοναχού με τους υπουργούς και για τις συνομιλίες του με τον Εφραίμ.

1430.
Αντώναρος: Η κυβέρνηση ήταν προετοιμασμένη για τη διεθνή κρίση!!!
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος ερωτηθείς αν ανησυχεί την κυβέρνηση το θέμα των εισπρακτικών εταιρειών, που λειτουργούν για λογαριασμό τραπεζών, με αφορμή αυτό που έγινε με την Εθνική Τράπεζα, παρέπεμψε σε δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Χρ. Φώλια.

CNN reports kalifornia ...Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εξαιτίας των ισχυρών α
νέμων κατέστρεψε την Πέμπτη περίπου 70 ιδιοκτησίες στην εύπορη πόλη του Μοντεσίτο, στη νότια Καλιφόρνια. Μέχρι στιγμής έχουν καεί 3.200 στρέμματα, τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι, ενώ η φωτιά κατευθύνεται νοτιοδυτικά προς τη Σάντα Μπάρμπαρα. Η πόλη βρίσκεται περίπου 160 χλμ βορειοδυτικά του Λος Άντζελες

ANSA Rome...
Πολλές χιλιάδες φοιτητές διαδηλώνουν την Παρασκευή στη Ρώμη και σε άλλες ιταλικές πόλεις κατά των κυβερνητικών σχεδίων για μεταρρυθμίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και κυρίως για τις περικοπές στους προϋπολογισμούς των πανεπιστημίων.

NBC ...reports
Η γερουσιαστής Χίλαρι Κλίντον, που έχασε από τον Μπαράκ Ομπάμα στις προκριματικές για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, ενδέχεται να αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών στη νέα κυβέρνηση.

kafeneio-Rentis...Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Ιεροκλής Στολτίδης
δεν θα δώσει το "παρών" στο κυριακάτικο(16/11, 19:00) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο 33χρονος μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από μια μορφή αρθρίτιδας στο αριστερό πόδι του.

flash.gr....Δήλωση- βόμβα στον Flash 96 της Β. Πατουλίδου
, αναφορικά με εμπλοκή του Π. Ψωμιάδη στην υπόθεση Βατοπεδίου: «Στις 12 Ιουλίου του 2007 καταθέσαμε ερώτηση για το θέμα, αλλά ο κ. Ψωμιάδης έκοψε τη συζήτηση λέγοντας ότι είχε άνωθεν εντολές, κάτι που είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά». Ο Νομάρχης αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή ή αρμοδιότητά του στην υπόθεση. Επιστολή- φωτιά του νομικού συμβούλου της ΚΕΔ!!!!!!!!

..ALPHA TV ONLINE......
Σε «συμπληγάδες» μεταξύ των καταιγιστικών εξελίξεων στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και της οικονομικής κρίσης βρίσκεται η κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, έκανε λόγο για «απρόβλεπτη εξέλιξη» της κρίσης,

Τετραμελή σπείρα Αλβανών που διέπραξε 11 δολοφονίες
και 13 απόπειρες ανθρωποκτονίας εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής. Οι συλληφθέντες αποτελούν μέλη μιας ομάδας που διακινούσε στην Αθηνά και την επαρχία μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών!

Στήριξη στον Θόδωρο Ρουσόπουλο παρέχει ο ηγούμενος Εφραίμ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η ΣΦΗΝΑ» ξεκαθαρίζει πως ο πρώην υπουργός Επικρατείας δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση του Βατοπεδίου. «Ο Ρουσόπουλος δεν εμπλέκεται πουθενά. Ήμουν ο πνευματικός του πατέρας. Όλοι το γνωρίζουν αυτό», δηλώνει χαρακτηριστικά.

..kafeneioForVazel...Το ιατρικό... θαύμα ή, πιο σωστά,
το πάθος και η «τρέλα» του Γιώργου Καραγκούνη για το ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε. Αν και στην αρχή της εβδομάδας οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ότι ο διεθνής μέσος χάνει τον Σαββατιάτικο (15/11, 16:45) αγώνα με τη Λάρισα, αυτός τους διέψευσε και όχι μόνο είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση του Αλκαζάρ, αλλά θα είναι και στην 11άδα!

kafeneio...Στη σφράγιση του εργαστηρίου τεμαχισμού
νωπών κρεάτων, παραγωγής κιμά και παρασκευασμάτων κρέατος «Ποιότητα και Τιμή ΕΠΕ» που βρίσκεται στην οδό Κ. Παλαμά και Λεωνίδα 1, στο Καματερό προχώρησε η Νομαρχία Αθηνών

Στην Ε' Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης θα απολογηθούν
αύριο το πρωί οι τρεις νεαροί που παραθόδηκαν το πρωί σε αστυνομικό τμήμα της πόλης και καταζητούνταν από τις διωκτικές αρχές κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τρεις εμπρηστικές επιθέσεις, που σημειώθηκαν τον περασμένο χρόνο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

1840...Κλείσιμο Χρηματιστήριο Αθηνων
...
Γ.Δ. 2.007,09 +1,38%......

..
LONDON (Reuters Life!) - Μια Βρεττανίδα χώρησε τον συζυγό της οταν ανακάλυψε οτι ειχε σχέσεις με μια εικονική γυναίκα -virtual woman - in the fantasy world of Second Life!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε το μεσημεριανό δελτίο εδώ