ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων (1/11/08)

Από απόψε το Δελτίο ειδήσεων του καφενείου θα μεταδίδεται στις 7 ακριβώς . Πήγε η ώρα πίσω, λέμε να προλαβαίνουμε και τα δελτία των τηλεοράσεων και έτσι το αποφασίσαμε. Κάθε βράδυ στις επτά τα ΚΑΦΕ ΝΕΑ μαζί σας!!!

Γράφει Ο ΘΑΜΩΝΑΣ


αποκλειστική είδηση στις παρούσες ειδήσεις στις 15:05 για Mrs Victoria Beckham ..show!!!


0700....Φτωχές αποδείχθηκαν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης
στη συζήτηση για την οικονομία την Παρασκευή στη Βουλή, όπου το θερμόμετρο χτύπησε «κόκκινο». Ο Πρωθυπουργός δικαιολογώντας το πακέτο στήριξης των Τραπεζών, είπε ότι «δεν χαρίζεται τίποτε σε καμιά τράπεζα». Εγκληματική πολιτική σε βάρος των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων με άλλοθι τη διεθνή κρίση, κατήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου. Η κυβέρνηση δέχθηκε και τα πυρά των κομμάτων της Αριστεράς.

0730... Πήραν πίσω το <λάθος >
χαράτσι και η Κυβέρνηση ζήτησε συγνώμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0800...
" Ημερησία" Του Σαβάτου
<< Τα τελευταία 5 χρόνια δανειστήκαμε 82 δις εκ. ευρώ.....>>!!!!!

0820... Δεν έχει τέλος το δράμα μιας
34χρονης γυναίκας από την Αμαλιάδα, που μεταφέρθηκε προ ημερών βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο με ένα αυτοσχέδιο φορείο από… τάβλες ξυλουργείου στην καρότσα ενός ανοιχτού αγροτικού, επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο! Την ώρα που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο υποδιοι-κητής
της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας ανακοίνωνε επισήμως ότι ήταν νεκρή!

1000...Αδυσώπητα είναι τα καρτέλ
που εξουσιάζουν την ελληνική αγορά, με τα πλοκάμια τους να απλώνονται στα καύσιμα, στα τρόφιμα, στις τράπεζες. Αποτέλεσμα της δράσης των καρτέλ στη χώρα μας: Οι καταναλωτές να πληρώνουν ακριβότερα έως και 158% τα τρόφιμα σε σχέση με τις τιμές που οι πολυεθνικές τα πωλούν στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

1035...Φαλίρισε το ταμείο πρόνοιας....
Σε αδιέξοδο είναι πια το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, καθώς έχει ρευστό για να καταβάλει εφάπαξ σε μόλις 55 άτομα! Τα ταμειακά διαθέσιμα δεν ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι αιτήσεις που στοιβάζονται στον ασφαλιστικό φορέα για εφάπαξ υπολογίζεται πως φτάνουν τις 15.000!

1055...Εργατικό ατύχημα....
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος εργάτης σε λατομείο της Μάνδρας Λάρισας, όταν χτυπήθηκε απο ρεύμα υψηλής τάσης. Ο άτυχος Αλέξανδρος Ζήντρας από τα Σέρβια Κοζάνης, χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης, όταν η καρότσα του φορτηγού του, που βρισκόταν σε θέση ανατροπής, έκοψε ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο. Η θέση εκφόρτωσης των χαλικιών βρισκόταν κοντά στη γραμμή ρεύματος υψηλής τάσης.

1120...Επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ
πραγματοποίησε ομάδα 15 αντιεξουσιαστών τη νύχτα της Παρασκευής στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.Μετά από καταδίωξη, συνελήφθησαν ένας 46χρονος Ελληνας και ένας 17χρονος Αλβανός, οι οποίοι οδηγήθηκαν το Σάββατο στον εισαγγελέα.

1220...CNN reports...
Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές της Τρίτης στις ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δεσμεύτηκε σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε χθες Παρασκευή από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN να κλείσει την εξαιρετικά αμφιλεγόμενη φυλακή στη βάση του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού στην Ακτή Γκουαντάναμο, όπου κρατούνται ύποπτοι ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, χωρίς πάντως να δώσει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα.

1300...Δύο άτομα οπλισμένα με πιστόλια
εισέβαλαν τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στο πόδι τον αλλοδαπό υπάλληλο, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν πάνω του και στο ταμείο και διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο.

1340...Δύο μέλη κυκλώματος δουλεμπόρων
που έφερνε λαθρομετανάστες στη χώρα μας συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στο Ιλιον από αστυνομικούς του τμήματος της περιοχής.Πρόκειται για έναν 46χρονο Έλληνα και ένα 44χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι μέσα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους δύο ΙΧ φορτηγών, μετέφεραν 16 Πακιστανούς λαθρομετανάστες, τους οποίους είχαν παραλάβει από τον Έβρο, απ' όπου είχαν περάσει παράνομα στη χώρα από την Τουρκία.

1355...Με φρενήρεις ρυθμούς ανοίγει ο «ασκός»
της ανεργίας σε όλη τη χώρα και ειδικότερα στη βόρεια Ελλάδα. Στην Θεσσαλονίκη χωρίς δουλειά έχουν μείνει οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια της SIEMENS και της ΒΙΑΜΥΛ, ενώ και στο Αγρίνιο εργαζόμενοι σε εργοστάσιο της πόλης, κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, μέσα στο επόμενο 24ωρο. Σε απόγνωση δεκάδες εργαζόμενοι δεν επέτρεπαν την Παρασκευή της είσοδο σε κανέναν στο εργοστάσιο της SIEMENS και στο στόμα τους υπήρχε μόνο ένα «γιατί».

1400...ALPHA TV Αυριο 18:30...Φόρμουλα 1.....
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο μεγάλος τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1 διεξάγεται στην Βραζιλία. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο Χάμιλτον φτάνει σ’ αυτόν τον αγώνα με διαφορά επτά βαθμών από τον έτερο διεκδικητή του πρωταθλήματος. Ο οποίος όπως και πέρυσι είναι πιλότος της Ferrari. Απλά δεν είναι Φινλανδός, αλλά Βραζιλιάνος. Ο Φελίπε Μάσα θα βρίσκεται εντός έδρας, οι συμπατριώτες του αναμένεται να κατακλύσουν τις κερκίδες του Ιντερλάγκος και να δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα.
Ο Χάμιλτον όπως πέρυσι έτσι και φέτος θέλει τους τέσσερις βαθμούς της 5ης θέσης για να κατακτήσει τον τίτλο. Χωρίς να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα των αντιπάλων του.


1430...CNN NewYork,...
Οι δύο Αμερικανοί αστροναύτες,
που βρίσκονται σε τροχιά αρκετά χιλιόμετρα πάνω από τη Γη, μπορεί να ψηφίσουν στις 4 Νοεμβρίου στις προεδρικές εκλογές, ανακοινώθηκε από τον αμερικανικό διαστημικό σταθμό.

1455...
MADRID, Spain (CNN)
-- Ενα αεροπλάνο που μετέφερε δεκάδες τουρίστες απο την Μαδτρίτη στα Νησια Κανάρια γλίστρησε στον αεροδιάδρομο με αποτέλεσμα να κλείσει το αεροδρόμιο για 3 ώρες χωρίς ώμος να πάθει κάτι κάποιος από τους Αγγλους επιβάτες του....

1505...ΡΩΜΗ, Ιταλία (AP) - Η Βικτόρια Μπέκαμ θα μείνει γυμνή μόνο με το κάτω εσώρουχό της για να διαφημίσει την νέα σειρά εσωρούχων Αρμάνι. Η πρώην "Spice σικ" θα ντεμπουτάρει έτσι την άνοιξη-καλοκαίρι του 2009 για την διαφημιστική εκστρατεία της Εμπορειό γυναικεία εσώρουχα Armani.!!!!!! σχ...πάρτε θέση!!!!!!!


1530...Reuters...urgent....CAIRO, Egypt (AP) --
Πριν λίγο ανετράπη τουριστικό λεωφορείο στην νότια Αιγυπτο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 6 Βέλγοι Τουρίστες....8000 νεκροί σε κεντρικούς αυτοκινητόδρομους της Αιγυπτου το 2007!

1600..Reuters..N.Delhi.....
Σε μιάν προσπάθεια στήριξης της οικονομικής ανάπτυξης, μέσω της διευκόλυνσης των πιστώσεων, η Κεντρική Τράπεζα της Ινδίας μείωσε άμεσα από σήμερα από 8% στο 7,5% ένα από τα βασικά δανειστικά της επιτόκια, το «βραχυπρόθεσμο».

1700...ANSA Rome...πριν λίγο....
Η Ιταλική Αεροπορική Εταιρεία (Cai) αποφάσισε τελικώς σήμερα να καταθέσει οριστική πρόταση για την εξαγορά της Αλιτάλια, μολονότι ορισμένα συνδικάτα, κυρίως των πιλότων και του προσωπικού καμπίνας, απέρριψαν νωρίτερα την πρόταση για τις συμβάσεις εργασίας τους.

1725..Λόγω εργασιών κατασκευής του νέου
σιδηροδρομικού άξονα Κιάτου – Πάτρας, από τη Δευτέρα 3/11 έως και την Παρασκευή 19/12 διακόπτεται η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών στη γραμμή Κιάτο – Διακοφτό.