Δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο στο Ελλαδιστάν ...Κύριοι!!!!

Γεια σου φιλτατε Καφετζη και εσεις φιλοι.

Επειδη στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ δεν τρωμε ολοι κουτοχορτο ,και δεν ειμαστε ολοι ΜΑΚΑΚΕΣ οπως νομιζει και ο ΛΑΚΗΣ!!!!!! μας , απο σημερα και καθημερινα θα σας δινω προς αναγνωση κομματια του προγραμματος της Νεας Δημοκρατιας του 2004.
Τα μεταφερω αυτουσια απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Για τους βιαστικους λοιπον το προγραμμα υπαρχει στο INTERNET εκτος και αν το βγαλουν και δεν προλαβετε.
Η αριθμηση θα συνεχιζεται!!!!!!!!!!!
Καλη Αρχη Λοιπον
Μας εγραφαν τοτε:


ΚΟΡΟΙΔΙΑ Νο 1
Eμείς πιστεύουμε ότι μόνον η ελεύθερη οικονομία μπορεί να εξασφαλίσει αύξηση του εθνικού πλούτου και μόνον αυτή μπορεί να στηρίξει μια βιώσιμη και αποτελεσματική κοινωνική πολιτική.
Για τη Nέα Δημοκρατία η κοινωνική πολιτική δεν ταυτίζεται απλώς με κάποιες παροχές πρόνοιας, αλλά με το σύνολο και την ποιότητα των κοινωνικών υπηρεσιών (παιδείας, υγείας, κοινωνικής ασφάλισης) αλλά και των υποδομών που δημιουργούν ένα πλαίσιο σιγουριάς και ασφάλειας, μέσα στο οποίο ο κάθε πολίτης μπορεί να δημιουργήσει και να προοδεύσει!!!!!!!

ΚΟΡΟΙΔΙΑ Νο 2
Eξίσου σοβαρό πρόβλημα με την ανεργία θεωρούν οι πολίτες την ακρίβεια!!!!, η οποία κατατρώγει συστηματικά το εισόδημά τους.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oι τιμές πολλών βασικών αγαθών και υπηρεσιών εκτοξεύτηκαν στα ύψη, όπως και οι τιμές των υπηρεσιών που προσφέρουν στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις οι δημόσιοι οργανισμοί.

Oι κυβερνώντες όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάλαβαν ότι οι τιμές δεν συγκρατού­νται με διοικητικά μέτρα, με απειλές και φοβέρες, αλλά με μέτρα διαρθρωτικά και αναπτυξιακά, με μέτρα ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, με την εξασφάλιση της λειτουργίας του ελεύθερου ανταγωνισμού, με την πληροφόρηση και τη διαφάνεια στην αγορά και την οργάνωση ενός γνήσιου κινήματος των καταναλωτών, ώστε να δημιουργηθεί καταναλωτική συνείδηση και συμπεριφορά.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

DI-APORON - BL