Προς Πολύλογο

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος



Αποτελεί χυδαία διαστρέβλωση να απομονώνεται μια φράση για να παραμορφωθεί ένας επαινετικός συλλογισμός.. Πριν από την εν λόγω φράση αλλά και κατόπιν εξήρα δημοσίως το πολιτικό κοινωνικό αλλά και προσωπικό ήθος του Δημήτρη Κωσταντάρα δίχως στο παραμικρό να κωλύομαι από την απόσταση των πολιτικών μας θέσεων. Που σημαίνει πως η επίμαχη φράση ανήκε στην πολιτική και όχι σε παραπολιτική κριτική με λαϊκίστικους τύπου μαυρογυαλούρου συσχετισμούς που δυστυχώς επαναλαμβάνεις μάλλον αηδιαστικά. ( επειδή η επανάληψη μπορεί να είναι η μητέρα της μάθησης αλλά επίσης είναι αιτία κορεσμού και αηδίας) Και σε βεβαιώνω πως ο Δημήτρης Κωσταντάρας την πολιτική κριτική την αντέχει..


Θα όφειλες κατά συνέπεια Ευθύλογε, Πολύλογε ή όπως αλλιώς επιθυμείς να ονομάζεσαι πίσω από την κουκούλα, να γνωρίζεις πως άλλο οι πολιτικές θέσεις και άλλο η πολιτική ηθική. Κάτι που με την απάντησή σου δείχνεις ένοχα(;) να αγνοείς παρά τις κατά καιρούς «προς τριακοσίους» φλυαρίες σου στο διαδίκτυο..


Γιατί είναι διέξοδος στα αδιέξοδα των πάσης φύσεως καγηγόρων οι αφορισμοί του τύπου "τι έκανες στον πόλεμο μπαμπά", όπως κατ' αντιστοιχία εσύ εγκαλείς ως εισαγγελέας τον Δημήτρη Κωσταντάρα με το "τι έκανες απέναντι στα σκάνδαλα αυτά", όταν πραγματικά αγνοείς αν ο συγκεκριμένος και άλλοι από τους «τριακόσιους» μετείχαν παθητικά ή ενεργητικά σε αυτά ή και ακόμη σε ποια από αυτά υφίσταται κατ' ουσία σκάνδαλο και αν αυτό έχει αποκλειστικά ποινικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα..

Λογική που παραπέμπει στις ισοπεδωτικές αναφορές των μαύρων υπηρεσιών πως "όλοι ίδιοι είναι" για να τις αναμασά το πόπολο όταν βόσκει στα λογιών λογιών καφενεία την πολιτική του βρώμη.. Λογική Πολύλογε που η χώρα μας έχει πληρώσει ακριβά..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος