"Δολοφόνος παιδικών σταθμών" Το νέο παιχνίδι στο Ιντερνετ

Παιχνίδι στο Διαδίκτυο, στο οποίο οι παίκτες περιπλανώνται σε ένα σχολείο και σκοτώνουν τους μαθητές των παιδικών σταθμών με ένα κυνηγετικό όπλο αποσύρεται από ένα φινλανδικό ιστότοπο online παιδικών παιχνιδιών μια εβδομάδα μετά από το χειρότερο πυροβολισμό της χώρας σε σχολείο.

«Έχουμε αποσύρει τις σελίδες από το site μας που δεν είναι απαραιτήτως κατάλληλες για τα νεώτερα μέλη μιας οικογένειας» δήλωσε υπεύθυνος για το site.Το παιχνίδι ονομάζεται «Δολοφόνος παιδικών σταθμών,» και βρίσκεται ευρέως στο Internet. .

Ο Matti Saari, 22 ετών , την προηγούμενη εβδομάδα, σκότωσε 10 ανθρώπους σε μια επαγγελματική σχολή στο Kauhajoki της Φινλανδία. Αυτός ήταν ο δεύτερος πυροβολισμός σε σχολείο στη χώρα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Ο Saari κάγχασε μάλιστα για την έξαλλη συμπεριφορά του «ανεβάζοντας» τα βιντεοκλίπ από τα κατορθώματα του σε ιστοχώρους όπως το YouTube.

Ο Φιλανδός μαθητές Pekka-Eric Auvinen έκανε το ίδιο πράγμα πριν από τον Saari, πυροβολώντας μέχρι θανάτου έξι συμμαθητές του , τη σχολική νοσοκόμα και τον διευθυντή σε λύκειο στη Jokela τον περασμένο Νοέμβριο.

Reuters