ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ - ΣΕΒ - ΒΑΛΤΟΠΕΔΙΟΝ - ΚΑΥΣΙΜΑ


Γραφει O DI-APORON BL

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2008 ...σε ομιλία του ο Πρωθυπουργος στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομαδας της Ν.Δ ειπε επι λέξει τα εξης... < Περιορίσαμε δραστικά το δημόσιο έλλειμμα. > Σήμερα μόλις 16 μέρες μετα ακούμε και διαβάζουμεοτι εχουμε κραχ στα εσοδα του κράτους. Αφου το Υπ.Οικ. ειχε προγραμματίσει αυξηση εσόδων 12,2 % , και εως σήμερα καταγράφεται μείωση της τάξεως των 5,8% !Δηλαδή μιλάμε για Μαύρη τρύπα 2,5 δισ. στα έσοδα, στον προϋπολογισμό ...ητοι εχουμε ενα μεγάλο ελλειμα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ,
Δημήτρης Δασκαλόπουλος, κάλεσε χθες τον επί της Οικονομίας - Οικονομικών υπουργό, Γιώργο Αλογοσκούφη, να «συνδεθούν με την πραγματική οικονομία» τα μέτρα στήριξης του τραπεζικού συστήματος.!! Η εφαρμογή των οποίων θα πρέπει να αρχίσει το πολύ εντός των επόμενων 10-12 ημερών, προειδοποιεί ο ΣΕΒ.!!!
Ητοι θέλει μερίδιο της πιττας των 28δις που απλόχερα ο κος Υπουργός μοιράζει στους ΥΠΕΡ-ΕΧΟΝΤΕΣ!!!

ΝΕΑ ανατροπή στο Μεγαλυτερο Σκανδαλο Ολων των ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΔΑ!!!!!-- ΒΑΛΤΟΠΕΔΙΟΝ--
Μετα την αποκάλυψη οτι υπάρχει απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης με ψήφους 2-1 υπέρ του Δημοσιου που θα απέκρουε τις αξιώσεις της Μονής Βατοπεδίου, καθώς προκύπτει τώρα ότι παράνομα «έκλεισε» η σχετική δίκη, αν και γι αυτό το «κλείσιμο» έδωσαν ανεπίτρεπτα τις «ευλογίες» τους η Μονή, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ) και η κυβέρνηση.
Στο πλαίσιο της έρευνάς του, ο κ. Παπανικολάου αντιπρόεδρος του Αρειου Παγου έκρινε ότι η πρόεδρος του δικαστηρίου όφειλε να είχε δημοσιεύσει την απόφαση υπέρ του Δημοσίου, αφού είχε ολοκληρωθεί η διάσκεψη των τριών δικαστών (το αποτέλεσμα ήταν 2-1 σε βάρος της μονής).
Αρα με βασει αυτη την απόφαση που δεν εκδόθηκε επι 4 ετη!!!!!!!!!!! δεν επιτρεπόταν να γινει καμμιά ανταλλαγη !!!!!!!!!!

ΚΑΥΣΙΜΑ η τιμή του πετρελαίου έπεσε στα 61 δολάρια στο Λονδίνο και στα 63 δολάρια στη Νέα Υόρκη
. Η τιμη της ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑ 140$ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ.

Δηλαδή εδώ μιλάμε για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑΣ

Εχουμε δηλαδή μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που
δεν ηξερε !! τι γίνοταν με τα εσοδα...
δεν ηξερε !! οτι οταν εδινε απλόχερα στις τραπεζες τα 28δις,δικαιολογημένα θα θελαν απο την πίττα και οι αλλες παραγωγικές ταξεις...
δεν ηξερε !! για την απόκρυψη της απόφασης του πρωτοδικειου Ροδοπης..
δεν ξερει !! για τις τιμες του μαυρου χρυσού και την αισχροκέρδια στα καυσιμα...
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ? ή
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ?