Στο ΠαΣοΚ δεν υπάρχουν μόνο Κουτσούκοι

Γράφει ο Γιώργος Βασιλάκης

Για τον Ευθύλογο

Αγαπητέ μου - επίτρεψέ μου να σε προσφωνήσω έτσι - είμαι δυστυχώς αναγκασμένος να συμφωνήσω κατ' αρχάς με τα όσα γράφεις για τον Κουτσούκο, μόνον όμως γι' αυτόν. Κάθησα κι' εγώ και του έστειλα ένα κατεβατό στο e mail του - αμφιβάλω όμως αν καταλάβει τι και για τι του γράφω.

Δεν πιστεύω ότι θα συνετισθεί, ούτε αυτός ούτε και άλλοι Κουτσούκοι που σίγουρα υπάρχουν και κάνουν κακό όχι μόνον στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην Δημοκρατία μας.
Επειδή σε διαβάζω συχνά, θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον άδικο από μέρους σου, οι όποιες άστοχες ενέργειες ιδιοτελών ανθρώπων, που δείχνουν πεντακάθαρα ότι σκοπεύουν αποκλειστικά και μόνον στην προσωπική τους ανέλιξη, μπορούν να χαρακτηρίσουν όλον αυτόν το κόσμο που από τις 3 του Σεπτέμβρη του 74 πύκνωσε και μεγάλωσε το ΠΑΣΟΚ.

Θα μου πεις τώρα ότι άλλο Ανδρέας και άλλο όλοι οι άλλοι.

Θα συμφωνήσω, παράλληλα όμως πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι μικρόψυχο να επιχειρείται από πολλές μεριές η εκμετάλλευση τέτοιων ή παρόμοιων περιστατικών για να πληγεί η υπερηφάνεια ενός ολόκληρου κόσμου που πιστεύει ακόμη στα ιδανικά της διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη και ο οποίος δεν πρέπει να χάνει το θάρρος και την ελπίδα του.

Πιστεύω ότι ακόμα και το χειρότερο ΠΑΣΟΚ είναι παρασάγγες καλύτερο από την καλύτερη σεμνή και ταπεινή Νέα Δημοκρατία.

Έχω την ελπίδα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, στον οποίο πιστεύω να αναγνωρίζεις την τιμιότητα και τον πολιτικό πολιτισμό, έχει την θέληση και επιβάλλετε να απαλλάξει το ΠΑΣΟΚ από τα βαρίδια και τις σκιές του παρελθόντος.
Μπορεί και πρέπει να το κάνει, το εύχομαι και το ελπίζω, γιατί μόνον έτσι ή Ελλάδα θα πάει μπροστά και οι Έλληνες θα δουν καλύτερες μέρες.

Υ.Γ. Μπες για λίγο στο site ANKOUTSOUKOS@YAHOO.GR διάβασε το βιογραφικό του ανδρός και θα καταλάβεις πάρα πολλά.

Με εκτίμηση

Γιώργος Βασιλάκης