Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ

Όλο και πιο έντονη είναι η αίσθηση μας ότι ο super πιλότος μας, ο καταλληλότερος που μπορεί να μας οδηγήσει στον τόπο προορισμού μας, πετάει χαμηλά, σχεδόν πάνω από τα κτίρια, μαζεύει τα απλωμένα ρούχα των νοικοκυριών και όπου νάναι ή θα στουκάρει σε βουνοκορφή με όλα τα γνωστά αποτελέσματα ή θα πέσει πάνω στα σπίτια με απρόβλεπτες αλλά οπωσδήποτε οδυνηρές συνέπειες για τον φουκαρά τον κόσμο, που δεν πίστευε ότι ο super duper pilot θα ήταν μαϊμού κατάλληλος, Μάπα το καρπούζι. Επικίνδυνος.

Βέβαια σαν πιλότος που προσπαθεί πρώτιστα να σώσει το σαρκίο του κάνει τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες: Ξεφορτώνεται τα καύσιμα του για να μην έχει πολύ βάρος το αεροπλάνο του (υπουργούς, συζύγους υπουργών, παπάδες, μαουνιέρηδες, γενικούς γραμματείς κλπ.), ενώ απειλεί ότι θα ρίξει και άλλους που τους χαρακτηρίζει εχθρούς γιατί του λένε ότι είναι άσχετος από αεροπλοήγηση (ενώ στην πραγματικότητα τρέμει το φυλλοκάρδι του να μην του φύγουνε από μόνοι τους, πάνω στον πανικό τους, για το μοιραίο που επέρχεται οσονούπω).

Όσο για τοις φουκαριάρηδες τους επιβάτες προσεύχονται στην Παναγιά να τους βάλει υπό την Σκέπη Της μήπως ο Καρανίκανος κάνει αναγκαστική προσθαλάσσωση, σωθούν οι ίδιοι και πνίγει ο μαϊμού super. Όσο σκληρό και ν’ ακούγεται εκείνος διάλεξε να είναι αυτό το τέλος του. Και οι επιλογές πληρώνονται είτε αρνητικά είτε θετικά.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Η φώτο από τα χάλια