ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ


Όλοι το παρατηρούμε αυτές τις ώρες. Το γνωστό επικοινωνιακό παιχνίδι του Συστήματος με τη διασπορά τάχα μου ειδήσεων – βρωμίλας- για τον βίο και την πολιτεία του κ. Δαίλάκη. Τις φιλικές του σχέσεις με γνωστή καλλιτέχνιδα!!! (εφόσον είναι αληθές γιατί είναι μεμπτό το να έχει φίλη γυναίκα; Με άντρα θα ήταν καλύτερα;!!!…), ότι και καλά ήταν πιωμένος όταν μιλούσε!!! (αυτοί που το ξέρανε; Τον παρακολουθούσανε ρουφιανεύοντας τον;. Και αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν τους έχουν πει ότι ο μεθών αποκαλύπτει τα μύχια;…Άρα βγάζει βρώμες με τα αντανακλαστικά του χαλαρά…).
Ότι είναι γραφικός με τον τρόπο που μιλάει.
Ναι επειδή ,μιλάει απλά για να μπορούμε να τον κατανοούμε όλοι μας. Δεν αρλουμπολογεί με ελληνικούρες
που μιλάει χωρίς να επικοινωνεί αλλά να κενολογεί ασυστόλως. Υπονοείται επίσης ότι είναι υποχείριο - δάκτυλος δημοσιογραφικών συγκροτημάτων – και αυτοί που το λένε είναι οι ίδιοι πνιγμένοι μέχρι τα μπούνια μέσα στο το ίδιο επικοινωνιακό βρωμοπαιχνίδι του Συστήματος. Θα πρέπει να αποφασίσουν οι γαλάζιοι εκλεκτοί και οι συνοδοιπόροι τους τι απ’ όλα είναι ο εκλεγμένος πανδημί βουλευτής.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΡΩΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΙΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ;…ΔΟΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ;…

Τον κ. Δαϊλάκη δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν τον ήξερα μέχρι και σήμερα που έγινε η βαβούρα. Μου τον κατέστησαν από αδιάφορο σε συμπαθή κάποιοι κυβερνοποντικοί φίλοι του δυσώδους Συστήματος που βγαίνουν από διάφορες ιστοθέσεις και μέσα στην ανωνυμία τους ρίχνουν ποντικοακαθαρσίες σε όποιον πάει κόντρα στο ΒρωμοΣύστημα όταν στρέφεται εναντίον του λέγοντας αλήθειες.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΙΛΑΚΗΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;.

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;…ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ;.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα γι’ αυτούς που δεν τους έχει ψηφίσει ποτέ ο Λαός… Και δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ όσο βλέπει τις καισαροπαπικές πρακτικές.τους. Η Δημοκρατία δεν είναι υπόθεση συνομωσίας και ίντριγκας και ο κόσμος έχει το ένστικτο να το διακρίνει.
ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ