Η καμπάνα στα Φάρσα, πάει εφετείο και μπήκε στο facebook!

Λευτεριά στη καμπάνα!

Γίνε μέλος στο facebook "Kabana Kefalonia"

Πρόκειται για τη πιο διάσημη καμπάνα της Ελλάδας.

Η είδηση για το πρόστιμο του Νομάρχη «παίζει» σε όλα τα blogs, μπήκε στις Αθηναϊκές εφημερίδες, έγινε είδηση στη τηλεόραση, ενώ στο kefaloniapress η σχετική ανάρτησή , δέχτηκε - μερικές ... χιλιάδες επισκέψεις και έπεται η συνέχεια..

Όπως θα θυμάστε , η καμπάνα του Αγίου Χριστόφορου στα Φάρσα (Κεφαλονιά) «άρπαξε» ένα πρόστιμο 1.000 ευρωπουλακίων από το Νομάρχη μας γιατί ήταν υψίφωνη και ενοχλούσε τον γείτονα (ύστερα από 35 χρόνια). (σχετική ανάρτησή εδώ)

Οι περιπέτειες τση διάσημης -πια - καμπάνας δεν έχουν τελειωμό. Διαβάζουμε σήμερα, στη εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ότι η μαγκούφα η καμπάνα, για να ‘βρει το δίκιο τση, έκαμε έφεση και πάει στην περιφέρεια. Ο περιφερειάρχης λοιπόν κ. Βόσδου θα λύση τη διαφορά Νομάρχη - καμπάνας.

Ας ελπίσουμε ότι ο Άγιος Χριστόφορος θα φωτίσει τον περιφερειάρχη και θα «ελευθερώσει» τη καμπάνα από τη «μούγκα» που τση έχει -τόσο σκληρά και ακριβά -επιβληθεί από το Ληξουριώτη Νομάρχη μας.

Επειδή όμως όλα μπορούν να συμβούν στη Κεφαλονιά , γιατί η κουρλαμάδα μας δεν έχει τέλος, μη ξαφνιστείτε αν βρούμε τη καμπάνα σε κανένα κρατητήριο!

Πατριώτες! Όλοι στον αγώνα ! Λευτεριά στη καμπάνα!

Η καμπάνα είναι στο facebook " Kabana Kefalonia" !

Γίνε φίλος της ! Σε χρειάζεται!

kefaloniapress