Ομογενής κεντρικό πρόσωπο στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Ο Αλέξης Γιαννούλης είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να μιλήσει για το Αμερικάνικο όνειρο στο συνέδριο των Δημοκρατικών στις Η.Π.Α.

Σε ηλικία 31 ετών είναι ο νεότερος υπουργός Οικονομικών που εξελέγη ποτέ στις ΗΠΑ. Η καταγωγή του είναι ελληνική και το όνομα αυτού Αλέξης Γιαννούλιας. Νέος, ωραίος και αδιάφθορος, ο Ελληνοαμερικανός τραπεζίτης (ο οποίος βρέθηκε για ένα φεγγάρι στην Ελλάδα να παίζει επαγγελματικά μπάσκετ στον Πανιώνιο) ήρθε να αναλάβει το Νοέμβριο του 2006 ως εκπρόσωπος των Δημοκρατικών τα ηνία του Υπουργείου Οικονομικών της πολιτείας του Ιλινόις, θέτοντας τέλος σε μια Ρεπουμπλικανική κυριαρχία δώδεκα ετών. Μαζί του έφερε αέρα αλλαγής, διαφάνειας και ανανέωσης.
Είναι ο άνθρωπος που παίζει σημαντικό ρόλο δίπλα στον Μπαρακ Ομπάμα.Είναι ο αυριανός υπουργός Οικονομικών σε περίπτωση νίκης Ομπάμα.

Ο κ. Γιαννούλιας επελέγη μεταξύ περίπου 600 ανώτατων αξιωματούχων του Δημοκρατικού Κόμματος προκειμένου να μιλήσει στο Συνέδριο του κόμματος, τις εργασίες του οποίου αναμένεται να παρακολουθήσουν περίπου 6.000 αντιπρόσωποι, 14.000 μέλη του κόμματος και 15.000 εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Παντού παρόντες οι Ελληνες ομογενείς.