Επίθεση Ολυμπιακών στην Αττική οδό εναντίον της αποστολής της Ανόρθωσης!!!

Η τεταμένη ατμόσφαιρα προϊόν της αναγκαιότητας για πρόκριση, οδηγεί τους ανεγκέφαλους σε ενέργειες που δεν τιμούν τον Ολυμπιακό και πάνω απ’ όλα το ελληνικό ποδόσφαιρο! Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ανόρθωσης από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο δέχτηκε επίθεση από 25 περίπου μηχανάκια που είχαν στήσει «καρτέρι» στην Αττική οδό!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ακινητοποίησαν το πούλμαν, έβριζαν και χειρονομούσαν προς τα μέλη της αποστολής, ενώ κάποιοι επιχείρησαν να ανέβουν και στο λεωφορείο! Το πούλμαν συνοδευόταν από ένα μόλις περιπολικό και χρειάστηκε η επέμβαση άλλων 100 αστυνομικών προκειμένου να τελειώσει η «πολιορκία» και η ομάδα να αναχωρήσει από άλλο δρόμο!


«Ζούμε καταστάσεις που δεν ζήσαμε ούτε στην Τουρκία. Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε διάβημα στην ΟΥΕΦΑ!», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της Κυπριακής ομάδας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

Πλέον μετά και από αυτή την εξέλιξη δίχως αμφιβολία ανεβαίνει ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, παρουσία και οπαδών της Ανόρθωσης.


Σχόλιο Καφενείου : ΝΤΡΟΠΗ