Πήγαν στην ΕΣΗΕΑ να κάνει μέλος της , γραμματέα-συνοδό της ΓΣΕΕ!

Bollywood greece

Ακόμα σταυροκοπούνται στην ΕΣΗΕΑ …ακόμα γελάνε οι υπάλληλοι στη ΓΣΕΕ !
Είναι απ τα άγραφα και όμως ..έγινε...

Εργατοπατέρας που παριστάνει τον «Ρουσόπουλο» της ΓΣΕΕ , πήγε να στην ΕΣΗΕΑ να ζητήσει να εκδώσουν δημοσιογραφική ταυτότητα και σε υπάλληλο –γραμματέα , που έφερε ο Πολυζωγόπουλος στην ΓΣΕΕ και όταν απέλυσαν τον δημοσιογράφο που εργαζόταν 18 χρόνια στην ΓΣΕΕ και όπως καταγγέλλει στο blog του παράνομα και καταχρηστικά …την έχρησαν «ψευτοδημοσιογράφο»… και νόμιζαν ότι η ΕΣΗΕΑ είναι ΙΕΚ για «δημοσιογράφους με προσόντα» ! Βέβαια τον έδιωξαν …οι άνθρωποι πριν πάθουν κανένα δεύτερο σοκ! Αλλά περισσότερα γι αυτή και άλλες «μαϊμούδιες» με προσλήψεις και κυρίες με προσόντα στο Μέγαρο των εργατοπατέρων τις επόμενες μέρες!

Αρε Νικολιτσόπουλε, με τόσες υπηρεσίες «Νομικής Ύαινας» που τους προσέφερες σε βάρος των εργαζομένων της ΓΣΕΕ και όχι μόνο, μόλις πήγες μέσα σε ξέχασαν! Θα γράψεις κάτι στο βιβλίο σου γιαυτό…Τουλάχιστον να ζητήσεις μια συγνώμη από τους ανθρώπούς που κατάστρεψες …εργασιακά!!! Γιώργο είσαι στο κόμμα … Θα πας καμιά μέρα στο κτήριο της ΓΣΕΕ, για να δεις πως πάνε οι κοινωνικοί αγώνες, θα δεις το ρετιρέ ΜΕΖΕΔΟΠΟΛΕΙΟΝ «ΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ» … Γιατί στους κάτω ορόφους κινδυνεύεις, όχι μόνο εσύ και όποιος άλλος εργαζόμενος προσέλθει , να βρεθεί σε αστυνομικό τμήμα για διατάραξη οικιακής ειρήνης …Αφού έχουν μετατραπεί σε Οίκο εργασίας οικογένειας Πολυζωγόπουλου!!!

(Και αν δεν μας πιστεύεις πήγαινε στο blog του απολυμένου της ΓΣΕΕ και μέτρα …

Την μια μην την υπολογίζεις είναι η Γραμματέας του Πρωτόπαπα , την οποία αφού την μισθοδοτούσε σε διάφορα υπουργεία ,την επέστεψε μετά από δέκα χρόνια στη ΓΣΕΕ !)