Είναι αλήθεια... ήρθε!

Στην Ελλάδα έφθασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος γνώρισε για λίγο την... καυτή υποδοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος σταρ κατά την άφιξή του πέρασε μέσα από τους οπαδούς του Τριφυλλιού, όμως εμφανώς κουρασμένος από τις συνεχόμενες πτήσεις δεν προέβη σε δηλώσεις. Ο 32χρονος αμυντικός μέσος, είχε πετάξει από την πατρίδα του στην Αγγλία και το Λονδίνο και στη συνέχεια για την Ελλάδα. Ο διεθνής άσος θα περάσει την Πέμπτη (17/07) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το καινούριο του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Νωρίτερα, κατά κύματα κατέφτασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο με κασκόλ και μπλούζες της ομάδας και δημιούργησαν εκρηκτικό κλίμα περιμένοντας τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού επαλήθευσαν τις προβλέψεις για παρουσία 2.000 οπαδών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Από νωρίς (16:00-16:30) 1000 και πλέον άτομα είχαν συγκεντρωθεί και με συνθήματα συμμετείχαν στην φιέστα που στήθηκε για τον 32χρονο διεθνή μέσο. Ο Ζιλμπέρτο αφίχθη στην αίθουσα εμπορευμάτων (για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός στην αίθουσα αφίξεων), ενώ το «παρών» στο αεροδρόμιο έδωσαν φίλαθλοι από πολλούς συνδέσμους της Αθήνας.