ΚΚΕ κατά πάντων

Βολές κατά της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΚΚΕ σε μακροσκελή ανακοίνωσή του όπου μιλά για προβοκατόρικη επίθεση εναντίον του σχετικά με την υπόθεση COSMOTE - «Γερμανός», η οποία και θα συνεχιστεί.
Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος υποστηρίζει ακόμη πως «η συκοφαντική, γεμάτη ψέματα, επίθεση» έχει στόχο «να αδυνατίσει έως και να παραμερίσει την όποια πληροφόρηση δίνεται σήμερα για το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ, να υποκατασταθεί η ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με την ανύπαρκτη του ΚΚΕ», εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα πέσει στο κένο.

«Η δυσοσμία των σκανδάλων πνίγει τις ηγεσίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ αποκαλύπτεται πλατειά η σήψη του αστικού πολιτικού συστήματος» υπογραμμίζει η Πολιτική Γραμματεία προσθέτει: «η πολιτική που γεννά τα σκάνδαλα, είναι η ίδια που φέρνει την ακρίβεια, την ανεργία, τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας. Είναι η ίδια που θα φέρει τα χειρότερα στο άμεσο μέλλον. Είναι η ίδια που κάνει το ψάρι να βρωμάει από το κεφάλι με την εξαγορά με πολιτικό χρήμα στελεχών και με την στήριξη ηγεσιών. Αυτοί που κατηγορούν το ΚΚΕ, είναι οι ίδιοι που ενθαρρύνουν μια άλλης μορφής διαφθορά: Την εξαγορά συνειδήσεων ανθρώπων που υποφέρουν από ανεργία και φτώχεια, με ταξίματα και προσωρινά ρουσφέτια, αντί ψήφου».

Εξαπολύοντας επίθεση κατά του ΛΑΟΣ υποστηρίζει πως «παίζει τη δύναμη κρούσης. Είναι το κόμμα που προσφέρεται για την ανοιχτή μεταφορά και εκτόξευση του πιο πρόστυχου και πρωτόγονου αντικομμουνισμού της εποχής των "κονσερβοκουτιών", της εποχής των στρατοδικείων και των Παρθενώνων της Μακρονήσου".

Βάλλοντας με σφορδότητα κατά του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει πως ο ρόλος της ηγεσίας του είναι ολοφάνερος: «Επιβεβαιώθηκε ότι αποτελεί την βασική πηγή απ’ όπου εκπορεύεται η ανήθικη επίθεση κατά του ΚΚΕ».

Από τα πυρά του όμως δεν ξεφεύγει και ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας πως «αυτά τα γνωρίζει και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, όμως προτιμά να τα αποσιωπά. Προτιμά τα υπονοούμενα, επαναλαμβάνει και αυτός τα σχετικά με μια απουσία του ΚΚΕ από την επιτροπή της Βουλής. Ψαρεύει, ως συνήθως, σε θολά νερά».