Τουρισμός ώρα μηδέν!!!!

Ανταπόκριση από την Χερσόνησο της Κρήτης
Τέτοιοι είναι οι ¨πελάτες-τουρίστες¨ του Καλοκαιριού
Αν όχι όλοι το 60% – 70%!!
Δείτε παλιότερη ανάρτηση, (Εδώ)

"Επίθεση από μια παρέα αφηνιασμένων Ολλανδών δέχτηκε χθες τα ξημερώματα ένας 39χρονος υπάλληλος ασφαλείας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή της Χερσονήσου. Ο υπάλληλος στα πλαίσια της δουλειάς του θέλησε να απομακρύνει από το χώρο του ξενοδοχείου τη μεγάλη παρέα των Ολλανδών και τελικά βρέθηκε στο στόχαστρό τους. Πιο συγκεκριμένα ήταν 05:30 το πρωί όταν μια παρέα μεγαλύτερη των 6 ανδρών από την Ολλανδία θέλησε να περάσει τις πύλες του ξενοδοχείου, προκειμένου να συναντηθεί με μια τετραμελή παρέα γυναικών που περίμενε στα ενδότερα. Στην είσοδο όμως ο υπάλληλος τους σταμάτησε και τους ζήτησε να απομακρυνθούν από τη στιγμή που δεν ήταν πελάτες της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας. Οι νεαροί θύμωσαν και έφυγαν από την είσοδο, λίγα λεπτά αργότερα όμως φαίνεται ότι άλλαξαν γνώμη και οι 6 από αυτούς αποφάσισαν να επιστρέψουν και να τιμωρήσουν τον υπάλληλο! Τον εγκλώβισαν και άρχισαν να τον χτυπάνε στο πρόσωπο, στα χέρια και στα πόδια και οι έξι μαζί. Ο ξυλοδαρμός ήταν πολύ άγριος, οι Ολλανδοί χτυπούσαν αλύπητα τον 39χρονο που μόνος του καθώς ήταν, δεν μπορούσε να αντιδράσει και αμέσως μετά εγκατέλειψαν το θύμα τους αιμόφυρτο στο έδαφος και τράπηκαν σε φυγή. Ο 39χρονος που κατάφερε να συρθεί και να καλέσει σε βοήθεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ένα σπασμένο χέρι, ένα μπλε πρόσωπο με 20 ράμματα αλλά και με χτυπημένα τα πόδια και το θώρακα ήταν ο απολογισμός του ξυλοδαρμού για τον υπάλληλο ασφαλείας. Αμέσως μετά ο 39χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της υ όπου και κατήγγειλε το περιστατικό. Στο μεταξύ η ώρα είχε πάει 10:30 το πρωί και οι επικίνδυνοι Ολλανδοί είχαν πάει στο ξενοδοχείο τους και κοιμόταν του καλού καιρού! Έτσι ακριβώς βρήκαν τους τρεις από τους έξι οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τους εντοπίσουν έπειτα από τη σχετική έρευνα. Οι νεαροί δράστες του άγριου ξυλοδαρμού, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στον καβγά χωρίς ωστόσο να πείσουν τους αστυνομικούς που ωστόσο είχαν μάθει τα στοιχεία των δραστών. Έτσι όλοι μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου και σήμερα αναμένεται να περάσουν από τον εισαγγελέα και στη συνέχεια από αυτόφωρο. Παράλληλα αναζητούνται και οι υπόλοιποι τρεις. Πάντως ως φάνηκε η παρέα των Ολλανδών είχε έρθει στην περιοχή για διακοπές και η παρέμβαση του 39χρονου στην πόρτα του ξενοδοχείου δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν τη βραδιά τους με τον τρόπο που εκείνοι είχαν κανονίσει, έτσι χάνοντας την ψυχραιμία τους και πιθανότατα όντας μεθυσμένοι του επιτέθηκαν! Ωστόσο κάθε μέρα που περνά η κατάσταση στην περιοχή της Χερσονήσου και της Σταλίδας, χειροτερεύει. Τα επεισόδια είναι καθημερινό φαινόμενο, όπως και τα απαράδεκτα σκηνικά εν μέση οδό όπως οι μεθυσμένες αλλοδαπές που γδύνονται σε δημόσιου χώρους. "
Εδώ να αναφέρω ότι, όποιος δεν παρέχει ιδιωτική προστασία στο σπίτι του η επιχείρηση κατά την διάρκεια της νύχτας ,αντιμετωπίζει το πρόβλημα το πρωί να βρεθεί προ εκπλήξεων!
Δεν μιλάμε βέβαια για εκτεθειμένα σπίτια και αυτοκίνητα...το τι γίνεται!!
Αν κάποιος βγει μια βόλτα, μετά τις 12.00 το βράδυ θα αντιληφθεί ότι μία στις δύο εμπορικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις διαθέτουν ιδιωτικό security για την προστασία των επιχειρήσεων τους.
Αν ρωτήσει κανείς έναν από των "γκρουπ των βανδάλων" γιατί όλη αυτή η βαρβαρότητα, θα σου απαντήσει:"ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ"!!!
Πόρισμα:
Η κοινωνία παρακολουθεί αμέτοχη, σαν απλός θεατής!!
Η αγορά βογκάει!!
Αποτέλεσμα:
Οι ολίγοι, από ¨εισαγωγείς¨ αυτού του τύπου τουριστών και στην συνέχεια η από ολίγους «εκμετάλλευση» των να ¨γεμίζουν¨ τις τσέπες τους εις βάρος ΚΑΙ του υπόλοιπου επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της ίδιας της κοινωνίας, αλλά ΚΑΙ κατ`επέκταση του ίδιου του τόπου και όχι μόνο!
Από busy bee