Ενα ανέκδοτο τη μέρα , τη Μαυρίλα κάνει πέρα


Ο κ. Τριώνυμος και η sexy Σουζάννα

Μια μέρα ο γνωστός Μαθηματικός και λάτρης του ωραίου φύλου κ. Νίκος Τριώνυμος τελείωσε κατά τις 2.30 μ.μ. τη δουλειά του, έκλεισε το laptop του, φόρεσε το καινούριο του σκούρο μπλε σακάκι, πήρε την μεγάλη τσάντα με τα βιβλία – τετράδια – γραπτά κλπ. καθώς και το laptop και ξεκίνησε για το σπίτι του.
Προχωρώντας πέρασε έξω από το σπίτι της Σουζάννας.
Η Σουζάννα - μια πανέμορφη και τρομερά sexy γυναίκα – εκείνη την ώρα προσπαθούσε να πλύνει το αυτοκίνητό της αλλά δεν τα κατάφερνε καλά.
Ο κ. Τριώνυμος τη χαιρέτησε και τη ρώτησε πως είναι.
Η Σουζάννα ανταπέδωσε το χαιρετισμό και του είπε οτι δυσκολεύεται να καθαρίσει το αυτοκίνητο.
Ιππότης ο κ. Τριώνυμος, έβγαλε το καινούργιο του σακάκι, πήρε τον κουβά και τη βούρτσα και σε πέντε λεπτά το αυτοκίνητο έλαμπε.
- Σε ευχαριστώ πολύ κύριε Νίκο, πάμε επάνω να σε κεράσω μια μπύρα του λέει.
Ο κ. Τριώνυμος κοίταξε το ρολόι του είδε ότι ήταν 2.50 μ.μ. σκέφτηκε ότι πολύ συχνά πήγαινε στο σπίτι μετά τις 3.30 μ.μ. άρα δεν θα ανησυχούσε η γυναίκα του, έκανε ένα σύντομο υπολογισμό για τον χρόνο που απαιτούσαν οι απογευματινές του δουλειές, προετοιμασία για τα μαθήματα της επόμενης μέρας, έλεγχο τετραδίων ενός τμήματος, διόρθωση ενός πρόχειρου διαγωνίσματος, επικοινωνία με κάποιον συνάδελφο για την από κοινού αντιμετώπιση ενός δύσκολου προβλήματος, διαπίστωσε ότι επαρκεί ο χρόνος και αποφάσισε να δεχθεί την πρόσκληση.
Ήπιαν μια μπύρα αλλά τι να σου κάνει μια μπύρα με τέτοια ζέστη!
Η Σουζάννα άνοιξε και δεύτερη μπύρα, την ήπιαν κι αυτή και μετά είχε την ιδέα να ανοίξουν ένα δυνατό κόκκινο κρασί. Ήπιαν και το κρασί, ήρθαν στα κέφια, έβαλαν και την ανάλογη μουσική και χωρίς να το καταλάβουν βρέθηκαν στο κρεβάτι.
Αφού ο κ. Τριώνυμος γονιμοποίησε τρεις – τέσσερις φορές τη Σουζάνα, τους πήρε ο ύπνος χωρίς να το καταλάβουν. . .
Κατά τις 3 τη νύχτα ξυπνάει ο κ. Τριώνυμος κοιτάζει το ρολόι του, πετάγεται από το κρεβάτι και αρχίζει να ντύνεται.
-Τι θα πεις στη γυναίκα σου τώρα; τον ρωτάει ταραγμένη η Σουζάνα.
Αμήχανος και ο κ. Τριώνυμος που μόλις είχε ντυθεί, έβαλε τα χέρια του στις τσέπες του σακακιού όπου βρήκε μια κιμωλία.
Σπάει ένα κομμάτι, το τρίβει στα χέρια του και αρχίζει να γεμίζει κιμωλία τα πέτα από το σκούρο μπλε σακάκι.
- Τι κάνεις εκεί καλέ . . .του φωνάζει η Σουζάννα. Απαίσιο το έκανες το σακάκι!
Ο κ. Τριώνυμος αντί απαντήσεως της δίνει ένα κομμάτι τριμμένη κιμωλία, γυρίζει την πλάτη και της λέει να του βάλει κιμωλία στην πλάτη και στο γιακά του σακακιού ενώ αυτός εξακολουθούσε να βάζει κιμωλία μπροστά.
Μετά έβαλε και τα χέρια στις τσέπες του παντελονιού ώστε να ασπρίσουν κι αυτές, κοιτάχτηκε στον καθρέφτη, έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, φίλησε παθιασμένα τη Σουζάννα, της είπε τα σχετικά και ξεκίνησε για το σπίτι.
Φτάνοντας ξεκλείδωσε αθόρυβα την εξώπορτα, ανέβηκε «στα νύχια» τη σκάλα, έβγαλε τα παπούτσια, ξεκλείδωσε σιγά – σιγά την πόρτα και με τα παπούτσια στο χέρι άρχισε να προχωράει ανάλαφρα μέσα στο σπίτι χωρίς να ανάψει φως.
Ξαφνικά ανάβουν τα φώτα και η ξάγρυπνη γυναίκα του αρχίζει τις φωνές.
- Έξω από το σπίτι ρε! Που φέρνεις γύρω τέτοια ώρα! παλιάνθρωπε!!, μουρντάρη!!, γυναικά!!! δεν ντρέπεσαι!!!
Την άφησε να ξεσπάσει 2-3 λεπτά και μετά της λέει ήρεμα.
- Αγάπη μου να σου εξηγήσω. Εγώ ξεκίνησα κανονικά το μεσημέρι να ’ρθω στο σπίτι, αλλά βρήκα στο δρόμο τη Σουζάννα. Δεν μπορούσε να πλύνει το αυτοκίνητο κα αποφάσισα να τη βοηθήσω.
- Και μέχρι τώρα . . . πλένατε το αυτοκίνητο; Ξαναξεσπάει η γυναίκα του
- Όχι αγάπη μου αλλά αφού έπλυνα το αυτοκίνητο, μου είπε να με κεράσει μια μπύρα.
- Και μετά από τη μπύρα; Ρωτάει έξαλλη η γυναίκα του
- Να αγάπη μου, ανοίξαμε και μια δεύτερη μπύρα και μετά ένα μπουκάλι δυνατό κρασί και μετά δεν κατάλαβα πως βρεθήκαμε στο κρεβάτι. Κάναμε έρωτα 3 -4 φορές και μας πήρε ο ύπνος. Αλλά μόλις ξύπνησα κατά τις 3 τη νύχτα - πριν λίγο δηλαδή ήρθα κατευθείαν. Δεν με πιστεύεις αγάπη μου;
Η γυναίκα του τον κοιτάζει δύσπιστα και ξαφνικά βάζει τα γέλια.
- Που τα πουλάς αυτά ρε ψεύτη! Τι Σουζάννα και παραμύθια! Εσύ είσαι γεμάτος κιμωλίες!! Πάλι ασκήσεις έλυνες στον πίνακα τέτοια ώρα ηλίθιε; Έ ηλίθιε!!

Φιλικά
Ευθύλογος

Υ.Γ. Και για να μη νομίσετε οτι πήγε χαμένη η ώρα σας διαβάζοντας το ανέκδοτο - που τελικά είναι πολύ σοφό – θα σας πω και μια άλλη σοφή κουβέντα που είπε ο George Bernard Shaw.
«
Εγώ όταν αστειεύομαι λέω την αλήθεια. Είναι το πιο αστείο πράγμα στον κόσμο».
Δεν ξέρω αν είχε υπόψη του το παραπάνω ανέκδοτο

Ο ίδιος