Η ΑΕΚ αλλάζει εποχή

Μετά τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ που τα βρήκε με τη Τζένοα κοντά στα 3.8 εκ. ευρώ. Το ενδιαφέρον της Ιταλικής ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρό με τους ανθρώπους της Τζένοα να βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Αυστρία με σκοπό να τελειώσουν άμεσα την μεταγραφή του.

Ο στόχος για τους Ιταλού επετεύχθη με την Ένωση τελικά να κάνει την τελική υποχώρηση και να ρίχνει τις απαιτήσεις από τα 4 εκατομμύρια ευρώ που ήταν αρχικά. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ο τρίτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αποχαιρετά την Ένωση σε μία περίοδο που όλοι περίμεναν να έρθουν παίκτες και όχι να φύγουν.

Φυσικά ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του και σε σχέση με τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα η ΑΕΚ καρπώθηκε σχεδόν 3,8 εκατομμύρια ευρώ.Με αυτό το πόσό η Τζένοα δεν αγόρασε εξ ολοκλήρου τον ποδοσφαιριστή αλλά το 80 με 85 % αυτού. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως σε πιθανή μεταπώληση του Παπασταθόπουλου η ΑΕΚ θα πάρει ακόμα ένα 15-20% από το ποσό που θα τον δώσει η Τζένοα.
Συμφωνία ΑΕΚ με Κυριάκο
Η
πώληση του Παπασταθόπουλου στην Τζένοα φέρνει κοντά στην ΑΕΚ τον Σωτήρη Κυργιάκο.

Ο διεθνής αμυντικός σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ενωση και τώρα που ολοκληρώθηκε η πώληση του νεαρού αμυντικού θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα ο Κυριάκος έχει αποδεχτεί την πρόταση του Ντέμη για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα φτάνουν το 1 εκ. ευρώ