Αρχισαν τα ανέκδοτα στο ΠΑΣΟΚ

Και νέα δημοσκόπηση της rass φέρνει το Πασοκ 3 μονάδες πίσω από την Νέα Δημοκρατία . Οι βουλευτές του κινήματος βλέποντας ότι δεν αλλάζει το κλίμα και κινδυνεύει η επανεκλογή τους το έριξαν στις μαύρες σκέψεις και στα ανέκδοτα !.

"Οποιος κόψει πρώτος το νήμα στις εκλογές βυθίζει τον άλλο στην εσωστρέφεια και ελπίζει σε αυτοδυναμία με το μπόνους των σαράντα ή των πενήντα εδρών. Και να μην την έχει, όμως, είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει σε σενάριο συνεργασίας και, σε κάθε περίπτωση, να επαναλάβει τις εκλογές από θέση ισχύος...

Στο εντευκτήριο της Βουλής την περασμένη Πέμπτη ακούστηκε ένα διδακτικό... ανέκδοτο.

Τα χρόνια του ψυχρού πολέμου ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΣΕ να περπατήσουν μαζί σε ένα στάδιο (σ.σ.: τον φιλοξενούσε στις ΗΠΑ). Την επόμενη μέρα οι μεγάλες εφημερίδες έγραφαν πως οι δυο τους συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου, ο Αμερικανός ηγέτης ήρθε πρώτος και ο Σοβιετικός τελευταίος! Η προσβολή δεν μπορούσε να περάσει έτσι.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ έδωσε εντολή στους επιτελείς του να βρουν έναν τρόπο να παρουσιάσουν τα πράγματα θετικά γι αυτόν. Την επόμενη μέρα οι εφημερίδες στη Μόσχα έγραψαν πως οι δύο ηγέτες ανταγωνίστηκαν στο τρέξιμο, ο δικός τους βγήκε δεύτερος και ο Αμερικανός προτελευταίος!

Εξυπνο αλλά σήμερα δεν έχουμε αυτές τις πολυτέλειες», έκλεισε την κουβέντα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. «Οποιος νικήσει τα παίρνει όλα και γράφει ιστορία, ο δεύτερος θα μπει σε περιπέτειες ο ίδιος και το κόμμα του" (Έθνος 6-6-08)

Από μας κανένα σχόλιο . Τα σχόλια υπάρχουν γραμμένα στα πρόσωπα των βουλευτών του Πασοκ .