Πέτρο Πέτρο γιατί τον εγκατέλειψες;;;

Γράφει ο Πέτρος Ευθυμίου στο χθεσινό Βήμα , άρθρο με τίτλο " Ωρα για μεταπολίτευση " , δίπλα στα άρθρα των Γιαννίτση και Κωνσταντόπουλου

"
Είναι για τούτο, διπλά, η στιγμή για την αναγέννηση τής Δημοκρατικής Παράταξης για τους ίδιους κοινωνικούς και πολιτικούς λόγους πού την επέβαλαν ως ιστορική αναγκαιότητα, την εποχή του Τρικούπη, τού Βενιζέλου, ( του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, υποθέτω) του γέρου της Δημοκρατίας ,του Ανδρέα Παπανδρέου καί του Κώστα Σημίτη."

Διάβασα περισσότερες της μια φορές το κείμενο του επιφανούς στελέχους του ΠΑΣΟΚ μήπως και μου ξέφυγε κάποια αράδα, μήπως και η πρεσβυωπία μου με εμπόδισε να αναγνώσω τό κείμενο σωστά.
Μάταια .
Ενώ ο λόγος είναι για την προοπτική , την ανάκαμψη καί αναγέννηση του άλλοτε κραταιού Κινήματος και ενώ η μνήμη του κου ΕΥΘΥΜΙΟΥ, είναι ισχυρότατη αφού θυμάται τόυς Ιστορικούς Ηγέτες της Δημοκρατικής Παράταξης, απο τον Τρικουπη, εως τον......Σημίτη, του διαφεύγει να αναφερθεί ..στον σημερινό Ηγέτη του ΠΑΣΟΚ καί υποθέτω Αρχηγό του ακόμη , τον ΓIΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!
Αχ, Πετράκη..
Πιστεύεις στα αλήθεια πώς απευθύνεσαι σε ηλίθιους?
Η στιγμή τής αναγέννησης της Δημοκρατικής Παράταξης δηλαδή περιλαμβάνει την υψηλότητα σου, τον Κωνσταντόπουλο, τον ...Γιαννίτση τον Πρετεντέρη τον Ψυχάρη την ...G P O , αλλά ΟΧΙ τον Γ. ΠΑΝΔΡΕΟΥ?
Είναι σίγουρο , το αντιλαμβάνονται ακόμη και οι μικρόνοες προς τούς οποίους άλλωστε, απευθύνεσαι, πως τό σενάριο τής ΝΕΟΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ που απεργάζεστε, φτάνει στο τέλος του.
Δεν σας ενδιαφέρει φυσικά η Δημοκρατική Παράταξη καί ο Τρικούπης....
Το τέλος τού ΠΑΣΟΚ επιθυμείτε και την πολιτική εξαφάνιση του νόμιμου Ηγέτη του ,του Γ. Παπανδρεου...
Εύχομαι ο Θεός της Ελλάδας νά σας συνετίσει

Πέτρος Πέτρου