Ανθρωποκυνηγητό μετά την αιματηρή επίθεση στους Μαλάδες


Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύονται οι τρεις αστυνομικοί που έπεσαν θύματα ενέδρας σε χασισοφυτεία στους Μαλάδες Κρήτης , όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει αναλυτικά από χθες το βράδυ. Διαβάστε εδώ. Εγχειρίσθηκε με επιτυχία ο 38χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενω καλύτερα βαίνει η υγεία και των άλλων δύο.

Η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ ήταν άμεση. Με εντολή του αρχηγού της αντιστράτηγου Β. Τσιατούρα, αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα, αναχώρησαν το βράδυ της Κυριακής για την Κρήτη, για να συνδράμουν την αστυνομία της Κρήτης στη σύλληψη των δραστών, σε μία επιχείρηση τύπου «Ζωνιανών».

Οι δυνάμεις από την Αθήνα, με επικεφαλής τον γενικό επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγο Δημήτρη Μπουλούκο, αποτελούνται από ομάδες της ΕΚΑΜ και κλιμάκια από την εγκληματολογική υπηρεσία, τη δίωξη ναρκωτικών και το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής και ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του καφενείου , ένας ύποπτος για την επίθεση ενάντια στους αστυνομικούς έχει προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου, ενώ η αστυνομία εκφράζει αισιοδοξία για γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης.