Μέρες Αυγούστου ζει η Ηλεία . Ότι δεν έκαψε η φωτιά το ισοπέδωσε ο σεισμός και το αποτελειώνουν οι αρμόδιοι.

Ανταπόκριση από την πολύπαθη Ηλεία
Γράφει ο pirgiotis

Τον Αύγουστο η φωτιά έκαψε από την Αμαλιάδα και ανατολικά . Χθες ο σεισμός από την Αμαλιάδα και δυτικά . Ζούμε εδώ στην Ηλεία μέρες Αυγούστου 2007 .

Ξαναπλάκωσαν οι υπουργικές κουρσάρες και οι επίσημοι. Να ο Παυλόπουλος να κατεβαίνει με το ελικόπτερο μπροστά σε πλήθος τηλεοράσεων σαν χολιγουντιανός σταρ και να λέει ότι η πολιτεία θα αναλάβει της ευθύνες της ( Ωχ!!!) , ακολουθεί ο Αβραμόπουλος , δεν έγινε και τίποτα λέει ο Σπηλιωτόπουλος , όλα θα λυθούν ο Κωνσταντόπουλος .
Κασέτα φίλοι μου κασέτα την έβαλαν και παίζει ξανά . Ακριβώς τα ίδια με πέρυσι . Μόνο που φέτος είμαστε .....άτυχοι δεν έχουμε εκλογές και έτσι τριχίλιαρα γιοκ!!! Δεν χρειάζεται να ξεκινήσουν οι φίλοι μας οι αθίγγανοι από όλη την Ελλάδα. Θα πάρουν λέει μόνο όσων καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι.
Α ρε αθάνατη Ελλάδα . Είχαμε να τους δούμε τους παράγοντες από πέρυσι τον Αύγουστο ,θα τους βλέπουμε όσο θα παίζουν το θέμα οι τηλεοράσεις και μετά «καπινός» που λέμε εδώ στον Πύργο. Όπως τα χρήματα που έδωσαν οι συμπατριώτες μας για ενίσχυση των πυρόπληκτων και τα φυλάει ο Μολυβιάτης τόσο καλά που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα ούτε ένα ευρό . Μήπως και αυτά έχουν γίνει καπνός . Λέω μήπως;;;
ΥΓ Προς τους επιστήμονες αρμόδιους . Πείτε μας επιτέλους θα κάνει οπωσδήποτε μετασεισμό 6 με 6,2 της κλίμακας ρίχτερ όπως μας λέγατε χθες ή δεν είναι απαραίτητο όπως μας λέτε σήμερα . Άντε γιατί έχουμε τρελαθεί

Θα επανέλθω