Αυτοκτόνησε ο δημοσιογράφος - τέρας στα Σκόπια

Ο δημοσιογράφος της ΠΓΔΜ που κατηγορείτο για την άγρια δολοφονία τουλάχιστον τριών γυναικών( Οπως πρώτοι σας ενημερώσαμε από το καφενείο) αυτοκτόνησε στο κελί του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«(Ο Βλάντο Τάνεσκι) αυτοκτόνησε. Βύθισε το κεφάλι του σε έναν κουβά με νερό. Δεν ξέρουμε πώς κανένας από τους συγκρατούμενους ή τους φύλακες δεν παρατήρησε τι έκανε. Τελείωσε όπως σε μια ταινία τρόμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ίβο Κότεφσκι.

Ανταποκριτής στο Κίτσεβο επί σειρά ετών, ο Βλάντο Τάνεσκι, 56 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία ότι απήγαγε, βίασε και δολοφόνησε τουλάχιστον τρεις γυναίκες, πριν τεμαχίσει τα πτώματά τους και τα διασπείρει κλεισμένα σε πλαστικές σακούλες.

Οι εξετάσεις DΝΑ επιβεβαίωσαν ότι ο Βλάντο Τάνεσκι ήταν αναμεμειγμένος στις δολοφονίες. Ο Τάνεσκι κάλυπτε δημοσιογραφικά τις δολοφονίες για τον τοπικό τύπο και προκάλεσε τις υποψίες της αστυνομίας επειδή ανέφερε στα ρεπορτάζ του λεπτομέρειες που δεν είχαν ανακοινωθεί.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν ανταποκριτής της παλαιότερης εφημερίδας της χώρας, της Nova Makedonija και άλλων μέσων των Σκοπίων, είναι πιθανόν να έχει σκοτώσει ακόμη μια γυναίκα, η οποία αγνοείται.