Σκόκο για 3 χρόνια στην ΑΕΚ

Αίσιο τέλος είχε για την ΑΕΚ η υπόθεση απόκτησης του Νάτσο Σκόκο από την Πούμας. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/6) οι δύο πλευρές έφθασαν σε συμφωνία και ο παίκτης ετοιμάζει... βαλίτσες για Ελλάδα.
Οι δύο ομάδες συμφώνησαν στο 1,3 εκατ. ευρώ και πλέον ο Σκόκο έχει και την συγκατάθεση της μεξικάνικης ομάδας για να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Σημαντικό ρόλο στην όλη εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε το γεγονός ότι το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού με την Πούμας έληγε το καλοκαίρι του 2009, οπότε και θα είχε τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του, χωρίς να πάρει... δεκάρα η Πούμας.

Ο ίδιος, με δηλώσεις του , εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα: "Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ αποτελεί πρόοδο και ένα σημαντικό βήμα για εμένα. ΄Ονειρο μου είναι να παίξω στην Ευρώπη και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσει ο σύλλογος το πρωτάθλημα", τόνισε ο πρώην -πλέον- άσος της Πούμας, ο οποίος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Ριβάλντο.

Ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ενωση για τα επόμενα 3 χρόνια.