Ομπάμα vs Χίλαρυ

Γράφει ο ΣΗΚΑΤ

Τ ο φιλί της ζωής ή το φιλί του θανάτου αποτελεί για την υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, το αποτέλεσμα των προκριματικών στην Δυτική Βιρτζίνια την προσεχή Τρίτη.
Η οριακή νίκη της Κλίντον επί του Ομπάμα στην Ιντιάνα και η απογοητευτική ήττα στη Βόρειο Καρολίνα έχουν φέρει σε σημείο μηδέν την υποψηφιότητά της για το χρίσμα του προεδρικού υποψηφίου των Δημοκρατικών. Η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης ωστόσο δηλώνει ετοιμοπόλεμη.
Πάντως, οι φωνές υπερεκλεκτόρων του κόμματος, που της ζητούν να παραιτηθεί από τον προεκλογικό αγώνα για χάρη της ενότητας του κόμματος, ίσως γίνουν με το πέρασμα του χρόνου τόσο εκκωφαντικές που και η ίδια η Κλίντον να μην μπορέσει να τις παρακούσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαράκ Ομπάμα χρειάζεται λιγότερους από 200 εκλέκτορες για να κατοχυρώσει το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών. Ωστόσο η Κλίντον δεν είναι ακόμα έτοιμη να καταθέσει τα όπλα.
Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος ?
Μακριά από την Χίλαρι και ας είναι και o ......Γιωργάκης. Αλήθεια γιατί δεν πάει να γίνει πρόεδρος τον ΗΠΑ ? δεν του είπε η μανούλα του ότι εάν θέλει μπορεί να γίνει εκεί?Διότι εδώ πολύ δύσκολο το βλέπω .