Δελτίο Εγκληματικότητας ( Τι να κάνουμε θα καθιερώσουμε και τέτοιο)

Γράφει ο ΣΗΚΑΤ
Ανήλικος βίασε ένα μικρό αγόρι! Σοκ επικρατεί στην τοπική κοινωνίας της Ακράτας Αχαΐας, μετά την αποκάλυψη ότι ένας 15χρονος Αλβανός βίασε παρά έναν επτάχρονο ομοεθνή του, την ώρα που εκείνος έπαιζε ανέμελος στην παιδική χαρά της περιοχής. Η συγκλονιστική καταγγελία έγινε από τον πατέρα του θύματος, ο οποίος κατέδειξε τον νεαρό ως τον δράστη του φρικτού περιστατικού.

Σύμφωνα με τον πατέρα, τον οποίο ειδοποίησε γειτόνισσα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της σεξουαλικής επίθεσης, το συμβάν σημειώθηκε προχθές το απόγευμα σε παιδική χαρά της περιοχής, όπου ο γιος του βρισκόταν μόνος του εκείνη την ώρα και έπαιζε ανυποψίαστος. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο 15χρονος, ο οποίος πλησίασε το παιδί και αφού αρχικά του μίλησε έντονα, στη συνέχεια το χτύπησε και κατόπιν το υποχρέωσε σε συνουσία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την πράξη του ο έφηβος τράπηκε σε φυγή. Το μικρό αγοράκι, με τη σειρά του, έτρεξε προς το σπίτι του τρομαγμένο, όπου βρήκε τους γονείς του και τους επιβεβαίωσε όσα τους είχε γνωστοποιήσει η γειτόνισσα-αυτόπτης μάρτυρας. Φυσικά από την πλευρά των γονιών του θύματος έγινε άμεση καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας, άντρες της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και συνέλαβαν τον έφηβο και στη συνέχεια τον 35χρονο πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι δύο συλληφθέντες με την εις βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων. Στο μεταξύ, ο επτάχρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, καθώς και να εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να πιστοποιηθεί ο βιασμός.