ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΕΤΑΜΕΝΑ» ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ???

Γράφει ο bilsot
Στο ανατολικό άκρο του πρώην Ανατολικού αεροδρομίου έχουν τοποθετηθεί εδώ και αρκετό καιρό (μετά το «ΑΘΗΝΑ2004») μηχανήματα κλιματιστικά και δεξαμενές, που (πιθανόν) χρησίμευσαν στις εγκαταστάσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ύστερα «ξηλώθηκαν». Τώρα όλα αυτά παραμένουν ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ και ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑ. Με τα καιρικά φαινόμενα υφίστανται και την ανάλογη φθορά.

Υπάρχει κάποιος ΑΡΜΟΔΙΟΣ (που να του τα έχουν χρεώσει, γιατί αλλιώς πώς να ενδιαφερθεί ???)

Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν κάπου και να λειτουργήσουν, γιατί έρχεται και καλοκαίρι με άγριους καύσωνες και θα «στενάξουν» πάλι οι δημόσιοι χώροι ???

Επειδή έχουν πληρωθεί από τους φόρους των Ελλήνων (και αυτά) και δεν τα χάρισε κάποιος χορηγός (γιατί θα ήθελε να τα βλέπει να λειτουργούν), είναι δυνατόν να μην τα τοποθετούν σε νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια, ΚΑΠΗ και τόσους άλλους χώρους που χρειάζονται ???

Αν τώρα όλα αυτά ή μερικά από τα μηχανήματα χάλασαν, σκούριασαν και βγήκαν «για πέταμα» ποιος θα ελεγχθεί ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ γι’ αυτό ???

Αν είναι για πέταμα, γιατί δεν τα πουλάνε για σκραμπ (παλιοσίδερα) να εισπράξουν ένα μέρος από τα πληρωμένα ???

Όλα τα πιο πάνω ερωτήματα θα είχαν απαντηθεί –και πιθανόν να μην υπήρχε λόγος για ερωτήματα- σε μια ευνομούμενη πολιτεία με ΑΞΙΟΥΣ, ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ και προπαντός ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ …….