Βόμβα μεγατόνων στον Ολυμπιακό

Γράφει ο ΣΗΚΑΤ
Βόμβα» μεγατόνων έσκασε ξαφνικά στο Ολυμπιακό, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την λύση της συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς! Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Σερβοέλληνας απολάμβανε την εμπιστοσύνη του Σωκράτη Κόκκαλη, οι δρόμοι τους χώρισαν, λόγω διάστασης απόψεων σχετικά με τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας του Πειραιά είχε συνάντηση με τους διοικούντες των «ερυθρολεύκων», με σκοπό να τους παρουσιάσει τις προτάσεις του για την επιλογή του νέου προπονητή, αλλά και λίστα με ξένους ποδοσφαιριστές, όμως τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτη Κόκκαλη και του Αντιπροέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Πέτρου Κόκκαλη, με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς, με θέμα το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και συμφωνήθηκε, από κοινού, η λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς