Ένας οπαδός του ΠΑΣΟΚ καταθέτει τον πόνο την αγωνία και τους προβληματισμούς του

Καθόμουν προχθές το βράδυ στο καφενείο και είδα την δημοσκόπηση της publick issus στο Σκαι Η Ν.Δ. προηγείται 6 μονάδες του Πασοκ στη πρόθεση ψήφου και ο Τσίπρας προηγείται για πρώτη φορά του Γιώργου στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός και μαύρες σκέψεις άρχισαν να με ζώνουν . Πριν λίγες μέρες έβλεπα το τσαντίρι του Λαζόπουλου . Ξεκίνησε με το Γιώργο να πέφτει από το ποδήλατο , έφτασε στη μέση και πάλι σατίριζε το Γιώργο , τελείωσε και τον έδειχνε να πέφτει με το ποδήλατο από τον ουρανό .και χθες το βράδυ πάλι τα ίδια . Με ενόχλησε αλλά είπα , πράκτορας των οργανωμένων συμφερόντων θα είναι , είναι και κολλητός του Κοντομηνά . Πήγα να ησυχάσω , αλλά σκέφτηκα , ότι και σε όσες επιθεωρήσεις πήγα το χειμώνα , τα περισσότερα νούμερα σατίριζαν το Γιώργο . Δεν ήξερα τους θιασάρχες και σκέφτηκα ότι μάλλον και αυτοί θα είναι συμμέτοχοι στο σχέδιο για υπονόμευση του Γιώργου. Πάλι όμως το μυαλό μου πήγε σε όλες τις τηλεοπτικές σατιρικές εκπομπές οι οποίες με το Γιώργο ασχολούνται. Πρέπει μάλλον σκέφτηκα όλο το τηλεοπτικό σύστημα να είναι στο κόλπο εναντίον του Γιώργου. Γύρισα σπίτι αλλά και πάλι δεν είχα ησυχάσει . Κοίταξα το αρχείο με τις γελοιογραφίες των εφημερίδων οι 8 στις 10 το Γιώργο σατίριζαν , Μάλλον και αυτοί στο ίδιο κέντρο θα ανήκουν σκέφτηκα .Άρχισα όμως να ανησυχώ και άρχισα να ψάχνω τα blogs . Εκεί να δεις τι γίνεται , από Γιωργάκη τον έβρισκες μέχρι .........άσε καλλίτερα . Άρχισα να ταράζομαι . Μα είναι δυνατόν σκέφτηκα όλοι οι bloggers της Ελλάδος να συμμετέχουν στο ίδιο οργανωμένο σχέδιο; Μαύρες σκέψεις και προβληματισμοί άρχισαν να χτυπάν καμπανάκι . Μέχρι που πήγα την άλλη μέρα στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου. Εκεί άκουσα την Φανούλα τη ψιλικατζού να λέει σε μια πελάτισσα .»Καλά τόσο μ….. είναι ο Γιωργάκης που έβαλε το δάκτυλο στην αλυσίδα του ποδηλάτου και έφαγε τα μούτρα του;» Και τότε κατάλαβα . Αποκλείεται σκέφτηκα και η Φανούλα να είναι μέσα στο κόλπο της υπονόμευσης . Και τότε άρχισαν οι πραγματικές απορίες.

Πως άλλαξαν τα πράγματα και αντί να σατιρίζεται ο πρωθυπουργός , γελοιοποιείται ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ;

Πως γίνεται να ξεπουλάει ο Καραμανλής τη δημόσια περιουσία , η ακρίβεια να είναι στα ύψη και ο κόσμος να πεινάει και ο δικός μας αρχηγός να είναι 25 μονάδες πίσω του;

Πως είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τις εκλογές με ένα αρχηγό που γελάει όλη η Ελλάδα μαζί του ;

Η απάντηση ήρθε μόνη της . Δεν τολμάω ούτε να τη πω διότι αμέσως θα με πουν υπονομευτή εξουσιομανή και άλλα. Στα αυτιά μου ακούω τις φωνές στο καφενείο κάποιων φίλων .Αφού αυτόν έβγαλε η βάση τι να κάνουμε πρέπει να στηρίξουμε.

Και άντε τώρα να πας στις 18 του μήνα να ψηφίσεις για τα όργανα του κόμματος .

Θα κάτσω στο καφενείο , θα πιω τα ούζα μου , θα σκεφθώ και θα δω τι θα κάνω.

Γράψτε τα σχολιά σας και στείλτε μου τις απόψεις σας να τις αναρτήσω