Καφενοκουτσομπολιά

TO ΚΕΡΑΤΟ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ... ΣΚΟΠΙΑ!

Επιδημία απιστίας από συζύγους και συντρόφους βουλευτών έχει πέσει το τελευταίο καιρό.

Φαίνεται οτι οι βουλευτές μας-εκτός των άλλων- να αδυνατούν συστηματικά να εκπληρώσουν και τις σεξουαλικές τους υποχρεώσεις.

Κανένας μας δεν ξέρει σε τί τέλος πάντων είναι ικανοί να φέρουν αποτέλεσμα.

Το νέο κρούσμα απιστίας αφορά νεοεκλεγέντα βουλευτή, ο οποίος λανσάρεται ως παντρεμένος - χωρίς να είναι - και έχει και παιδί με τη βιρτουόζα κυρία με την οποία συζεί.

΄Ομως τώρα κλαίει και οδύρεται για τη μοίρα του, επειδή η σύντροφός του, του πήγε το κέρατο μέχει τα ......Σκόπια.

Του καταλογίζουν όμως οτι την πάτησε σαν αγράμματος και άπειρος στη ζωή, γιατί η αγαπημένη του είχε βεβαρημένο παρελθόν.

Δηλαδή η τσαχπίνα σύντροφός πριν αγαπήσει τον νεοεκλεγέντα βουλευτή ήταν παντρεμένη με τον ....αρραβωνιαστικό της μητέρας της !

Αφού λοιπόν η κυρία έκλεψε και παντρεύτηκε τον εραστή και αρραβωνιαστικό της μητέρας της, σιγά μην δεν ερχόταν και η σειρά του βουλευτή για να τον πουλήσει, τη στιγμή που έλεγε στις φίλες της, οτι μόνο για λόγους δικής της σκοπιμότητας συνυπήρχε μαζί του και εφόσον οι λόγοι αυτοί δεν υπάρχουν πλέον, θέλει να κάνει τη ζωή της...

Τώρα ο απατημένος βουλευτής, γεμάτος απελπισία, απογοήτευση και γδαρμένη φωνή, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την αλλαγή στάσης της άπιστης συντρόφου του.

΄Αλλωστε στο κάτω κάτω της γραφής δεν είχαν και πολλών ετών ερωτική διαδρομή.

΄Ετσι και για να θυμηθούμε και των Ελλήνων Χρονολόγιο, μήνα Μεταγειτνιώνα δηλ. Αύγουστο του 2005 την γνώρισε, μήνα Μουνιχιώνα δηλ. Απρίλιο του 2008 συνέβη το μοιραίο!

Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, διότι έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν οτι το ζευγάρι δε χώρισε και τούτο διότι η ευγενική κυρία, διαβεβαίωσε το βουλευτή οτι δεν θα το ... ξανακάνει και αυτός τη συγχώρησε.

Αμέσως ο βουλευτής ως σύγχρονος Λεωνίδας, φόρεσε την πανοπλία του και πήγε κατ΄ευθείαν τη βουλή να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια και στεντορεία τη φωνή να επιχειρηματολογήσει οτι ο ίδιος διακατέχεται από εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια και οτι ποτέ δεν υποκύπτει.

Τα συμπεράσματα δικά σας.