Προφητεία: Πώς θα…ισοπεδώσουν τη μήνυση των 170 πολιτών κατά Μητσοτάκη-υπουργών στην…πολωνική μας μπανανία!

 
Η Πολωνία των 40 εκατομμυρίων και της κρίσιμης γεωγραφικής θέσης (και ιστορίας της…)έναντι της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης παρέστησε το “κουτσαβάκι” στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πίστεψαν ορισμένοι ηγέτες της ότι μπορούν να εκβιάσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση με βάση αυτή τη θέση και την Ιστορία, ώστε η Ένωση να κάνει τα στραβά μάτια και να πάψει να απαιτεί από τις πολωνικές κυβερνήσεις να έχουν ελευθερίες, ατομικά δικαιώματα και δικαιοσύνη για όλους και όχι για λίγους. Αυτός ο εκβιασμός πήρε κάμποσα χρόνια, με κινήσεις μερικών βημάτων προς τα εμπρός και πολλών προς τα πίσω.

Ευχαρίστως μέλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη ακολουθούσαν τα βήματα της πολωνικής κυβέρνησης μέχρι του σημείου ο Υπουργός Δικαιοσύνης Φλωρίδης να εκστομίσει το αδιανόητο όχι για κρατικό αξιωματούχο της δικαιοσύνης, αλλά και απλό πολίτη: «Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Θα τον ισοπεδώσει, δεν υπάρχει περίπτωση…». 

Πρακτικές εφαρμογές των όσων εκστόμισε ο Φλωρίδης πάμπολλες στην Ελλάδα του σήμερα και του χθες: Ενδεικτικά:

1.το έγκλημα στη Μαρφίν με τις δολοφονίες ανθρώπων για να συγκαλυφθούν τα εγκλήματα πολιτικών που κρύβονταν πίσω από τον δικηγορίσκο Βγενόπουλο(στα 35 του χρόνια ζητούσε αντιμισθία στην Πετρίδης-καπνοβιομηχανία…) που εμφανιζόταν διακινητής δισεκατομμυρίων πριν συμπληρώσει τα 50…Το Κράτος ισοπεδώνει ΤΩΡΑ τους συγγενείς που ζητούν τιμωρία των πασίγνωστων ενόχων και ανάλογες αποζημιώσεις.

2.Οι δολοφονίες(κυριολεκτικά) τριών δημοσιογράφων που παραμένουν όχι απλώς ανεξιχνίαστες, αλλά εμφανίζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να περνούν το μήνυμα στους επόμενους ερευνητές δημοσιογράφους πως τους περιμένει το χώμα χωρίς συνέπειες για τους δολοφόνους και τους όπισθεν αυτών πολιτικούς.

Οι δολοφονίες(μεταφορικά)δημοσιογράφων που δεν μπαίνουν στο κλειστό σύστημα εξουσίας από επιλογή ανεξάρτητης στάσης και δράσης. Οι καταδίκες της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά φόρα για παραβιάσεις του κράτους Δικαίου κατά πολιτών και δημοσιογράφων είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Κάτω από αυτές υπάρχουν χιλιάδες ίδιες υποθέσεις που δεν έφτασαν μέχρι τα φόρα απο αδυναμία των θυμάτων-πολιτών.

3.Το κομματικά δάνεια ύψους μισού δισεκατομμυρίου που ενταφιάζονται εξόδοις του ελληνικού λαού σε μια κρατική παρέα που παριστάνει την ανεξάρτητη Τράπεζα. Με ουσιαστική δωρέα μετοχών αυτής της Τράπεζας σε υπουργική οικογένεια των ΗΠΑ πιστεύουν ότι θα αποκοιμίσουν-εκβιάσουν το Λευκό Οίκο και θα τους ανέχεται λόγω της κρισιμότητας της γεωγραφικής-ιστορικής θέσης της Ελλάδας. Κάτι σαν την Πολωνία δηλαδή…

4.Υποκλοπές-παρακολουθήσεις τηλεφώνων σε βαθμό τόσο προκλητικό,ώστε να γίνουμε πρωτοσέλιδα χλευαστικά σε ΟΛΑ τα μεγάλα δημοσιογραφικά συγκροτήματα των ΗΠΑ, Βρετανίας, Γαλλίας, Γερμανίας…Οχι, η Ρωσία του Πούτιν δεν είχε κακά λόγια για το έγκλημα αυτό…Το έγκλημα ερευνά μέχρι τελικής ..πτώσεώς (μας)αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου τον οποίο έχει στη μέγιστη δυνατή εκτίμηση η Οικογένεια Φλωρίδη.

5.Το έγκλημα στο Μάτι. Το κράτος του Κυριάκο Μητσοτάκη αθωώνει το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ ισχυριζόμενο στα αστικά δικαστήρια, ότι το 95%της ευθύνης για τους θανάτους έχουν τα θύματα(και τα ανήλικα μηνών η μερικών ετών…) διότι το Κράτος είχε τέλεια σχέδια πρόληψης,προειδοποίησης και διαφυγής στο Μάτι!!!

6.Το έγκλημα στα Τέμπη.Η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη με μερικά ακροδεξιά “παλληκάρια” που μιμούνται τους πολωνούς συναδέλφους τους όρμησαν να…ισοπεδώσουν την Ευρωπαϊκή εισαγγελία γιατί τόλμησε να καλέσει ως κατηγορούμενους στελέχη της κυβέρνησης και τους έβαλε τεράστιες εγγυήσεις για μη προφυλάκιση. Αλήθεια που τα βρήκαν τα λεφτά-εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ- για να μην προφυλακιστούν;

Η δοκιμασία που θα προσέξουν σίγουρα στις Βρυξέλλες έρχεται τώρα μέσω της μήνυσης που κατάθεσαν 170 συγγενείς και μη συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη. Μηνύουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό και υπουργούς για την αυταπόδεικτη ήδη εγκληματική αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος. Με εντολή τίνος έγινε;

Εύκολη απάντηση: Με εκείνου που υπαγόρευσε την κρίσιμη στιγμή δημόσια παρέμβαση συγκάλυψης δίνοντας ως πραγματικότητα το ψέμα: δεν υπήρξε-είπαν σε επίσημη ανακοίνωση τσιμέντωμα στον τόπο του εγκλήματος,αλλά “γαρμπίλι με…”κλπ κλπ
Μετά απο αυτό σιώπησαν ΟΛΟΙ για μήνες και δόθηκε η δυνατότητα σε δικαστικούς λειτουργούς(μηνύονται και αυτοί)να απομακρυνθούν απο τον τόπο του εγκλήματος και να ξεστρατίσουν την έρευνα.

Ετσι το…ισοπέδωμα στον τόπο του εγκλήματος ερευνάται με καθυστέρηση ενός έτους και επειδή τους στρίμωξε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία.

Το κρίσιμο τώρα είναι να βρουν δικαστικούς λειτουργούς να”τσιμεντώσουν”σε κάποιο αρχείο τη μήνυση για την αλλοίωση στον τόπο του εγκλήματος,η οποία είναι κρίσιμη για τον τρόπο (βασανιστικού)θανάτου θυμάτων και για τις αποζημιώσεις που κανονικά θα πρέπει να είναι της τάξης των δισεκατομμυρίων και όχι στο “ταβάνι” των 150 χιλιάδων ευρώ που με ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ συνταξιούχου ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝΕΙ η Κυβέρνηση.
Θα τσιμεντώσουν τη μήνυση;

Είναι σχεδόν βέβαιο. Θα είχαν όμως μεγάλη δυσκολία αν η Αντιπολίτευση(ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ,οι άλλοι δεν ακούγονται καν…) έσπευδε να καταθέσει μέσω κορυφαίων στελεχών της στον δικαστικό λειτουργό που θα αναλάβει τη μήνυση και θα πει ότι “δεν αποδεικνύεται η εντολή αλλοίωσης του τόπου του εγκλήματος από το Μαξίμου”

Χιλιάδες είναι τα κατηγορητήρια που συντάσσονται με αδίκημα “ανασήκωσε το φρύδι κοιτάζοντάς τον και αυτό είναι σαφής συκοφαντική δυσφημηστική στάση και πράξη που είχε σκοπό να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του“.

Για τα Τέμπη ο δικαστικός λειτουργός που ΘΑ αναλάβει την έρευνα της μήνυσης προβλέπουμε ότι ΘΑ καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μήνυση πρέπει να πάει στο αρχείο διότι όχι μόνο δεν υπήρξε εντολή αλλοίωσης του χώρου του εγκλήματος, αλλά δεν επήλθε κάν αλλοίωση διότι έβαλαν απλό γαρμπίλι που δεν αλλοιώνει τον τόπο του εγκλήματος… Γιατί θυμηθήκαμε τα “κουτσαβάκια” της Πολωνίας;

Διότι πέρασε στα ψηλά το γεγονός ότι έβαλαν την ουρά στα σκέλια και ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ που απαίτησαν οι Βρυξέλλες, ώστε να σταματήσει η διαδικασία κυρώσεων και ουσιαστικής αποβολής(στέρηση χρημάτων κλπ)της Πολωνίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ετσι αναγνώρισε η Πολωνία με τους νόμους που ψήφισε πριν ένα μήνα ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση, όπως αναφέρει το άρθρο 2 της Συνθήκης ευρωπαϊκής Ενωσης (ΣΕΕ): «Η Ένωση βασίζεται στις αξίες του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, του κράτους δικαίου, καθώς και του σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων των προσώπων που ανήκουν σε μειονότητες. Οι αξίες αυτές είναι κοινές στα κράτη μέλη εντός κοινωνίας που χαρακτηρίζεται από τον πλουραλισμό, την απαγόρευση των διακρίσεων, την ανοχή, τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και την ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών…».

Αυτό το άρθρο παραβιάζεται συστηματικά στην Ελλάδα όχι μόνο στις προαναφερόμενες περιπτώσεις, αλλά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ σε χιλιάδες άλλες. Καλή ήταν η στάση που έκανε στο μνημείο του Κώστα Γεωργάκη στην Κέρκυρα ο Στέφανος Κασσελάκης για να τιμήσει τον νεομάρτυρα κατά της Χούντας του 67. Αλλά χρειάζονται και άλλες στάσεις και όχι μόνο στα προαναφερόμενα ενδεικτικά εγκλήματα.

Π.χ. ας κάνει μια στάση στη Θεσσαλονίκη να δει αν εγκαταστάθηκε στην ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ μιας ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ οικογένειας η νεαρή δικαστίνα που την πήρε σε πλειστηριασμό-παρωδία,αν και εκκρεμούσε προσφυγή της οικογένειας στα ΙΔΙΑ δικαστήρια!..