Κύρτσος: Γιατί το Μαξίμου παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη...


 Το παρασκήνιο με Καϊλή...

Βόμβα πυροδότησε μέσω Twitter (X) ο Γιώργος Κύρτσος δυο μήνες πριν τις Ευρωεκλογές, καθώς με ένα του ποστάρισμα αποκάλυψε τον λόγο παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη από την κυβέρνηση και τις σχέσεις του Μαξίμου με την Εύα Καϊλή την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ...

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος τονίζει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ήθελε την άνοδο του Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά του Ανδρέα Λοβέρδου, αποκαλύπτοντας ότι η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή επηρεαζόταν και αυτή από το Μαξίμου.

 
Παράλληλα είπε ότι παρακολουθήθηκε και ο ίδιος μετά μετά τη διαγραφή του, ώστε να μάθουν τις κινήσεις του, συσχετίζοντας τις κινήσεις Μητσοτάκη με αυτές των Κατσίνσκι και Γκρουέφσκι.

Πιο αναλυτικά έγραψε: «Πολύ τράβηξε η κοροϊδία Μητσοτάκη με τους κοριούς σε Ανδρουλάκη και εμένα. Τον Ανδρουλάκη τον παρακολουθούσαν Μαξίμου-ΕΥΠ για να εμποδίσουν την άνοδό του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Τότε το Μαξίμου επηρέαζε την Καϊλή και ήθελε Λοβέρδο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Εμένα άρχισαν να με παρακολουθούν 24ωρα μετά τη διαγραφή μου από τη ΝΔ από τον Μητσοτάκη, για να μάθουν τις κινήσεις μου και ότι θα μπορούσε να του ήταν χρήσιμο.


Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με εθνικούς λόγους αλλά με οικογενειοκρατία και αυταρχισμό Μητσοτάκη. Γι αυτό άλλωστε άλλαξε το νόμο για να μην ενημερώνονται όσοι παρακολουθούνται, για τα αίτια και τα αποτελέσματα της παρακολούθησης. Κάτι σαν Κατσίνσκι της Πολωνίας και Γκρουέφσκι στη Β.Μακεδονία. Ο Κατσίνσκι διώκεται ήδη στην Πολωνία και ο Γκρουέφσκι, κρύβεται στον φίλο του τον Ορμπαν στην Ουγγαρία..».