«Θα έχει ζημιά μεγαλύτερη του εκατομμυρίου ο ΠΑΟΚ από τα κεκλεισμένων των θυρών εντός έδρας ντέρμπι»


 Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom» ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Ο ρεπόρτερ του «Δικέφαλου του Βορρά» αρχικά μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση των Θεσσαλονικιών με την Ελσίνκι, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα αδιαφορίας για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει τη νίκη για την ειδική βαθμολογία της UEFA, για τα έξτρα χρήματα, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος αναμένεται να ξαναβρεθεί στην Τούμπα την... άνοιξη.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο Μπάμπα Ράχμαν έχει ολοκληρώσει την θεραπεία του μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και επιστρέφει στη διάθεση του Λουτσέσκου, όπως επίσης και οι Ζίβκοβιτς, Κουλιεράκης. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι οι εκτιμήσεις που αφορούν την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Ρουμάνος τεχνικός, είναι πολύ δύσκολες.

Τέλος, τόνισε ότι η οικονομική ζημιά που θα έχει ο ΠΑΟΚ από τα συνεχόμενα ντέρμπι που θα δώσει στο γήπεδό του χωρίς την παρουσία κόσμου, θα είναι μεγαλύτερη του ενός εκατ. ευρώ, ενώ πρόσθεσε ότι η πρόταση μομφής κατά του Ευάγγελου Μαρινάκη έχει ως στόχο την απομόνωση του Ολυμπιακού.