Ανθέλληνες ολιγάρχες ανοίγουν την κερκόπορτα στον Τούρκο δυνάστη

0

 Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, τον μεγάλο τροβαδούρο με δάκρυα στα μάτια. Μία από τις πλέον εμβληματικές του εμφανίσεις, ήταν αυτή με το εμβατήριο Μακεδονία ξακουστή, τις ημέρες της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών. Ήταν δυστυχώς η εξαίρεση.

Η πλειοψηφία των προβεβλημένων δήθεν καλλιτεχνών, όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για την πατρίδα – που τους ταΐζει – αλλά δεν χάνει ευκαιρία να συναλλάσσεται κάτω από το τραπέζι με τους εχθρούς της. Αστέρες του πάλκου έφτασαν στο σημείο ακόμα και να αμφισβητούν την γενοκτονία των Ποντίων από τους τούρκους, για μερικά αργύρια. Αργύρια πολλά και βρώμικα, διότι δεν εξηγείται αλλιώς να προδίδεις ακόμα και τους πελάτες σου, τους Έλληνες που γεμίζουν τα τραπέζια σου και την πίστα σου με λουλούδια, χωρίς να έχεις σοβαρά ανταλλάγματα.

Αυτή όμως είναι η μία πτυχή του ελληνικού δράματος.

Η δεύτερη και σοβαρότερη πτυχή, είναι η συγκέντρωση του πλούτου σε χέρια ολιγαρχών που δεν δίνουν δεκάρα για την πατρίδα.

Η λεγόμενη «εθνική αστική τάξη», που αποτελεί κινητήρια δύναμη για το έθνος, στην Ελλάδα έχει αφανιστεί. Αδίστακτοι βαρόνοι έχουν αντικαταστήσει τους μεγάλους ευεργέτες του έθνους που στάθηκαν παραστάτες σε κάθε εθνική διεκδίκηση. Ανθέλληνες ολιγαρχες ενισχύουν και ενισχύονται από διεφθαρμένους πολιτικούς απομυζώντας τον εθνικό πλούτο.

Αυτή είναι η εξήγηση στην ανεξήγητη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα. Μία ευλογημένη χώρα με άφθονες πλουτοπαραγωγικές πηγές, γεωπολιτική θέση και ιδανικές συνθήκες, έχει καταντήσει μία αποικία χρέους και εξαθλίωσης. Είναι αδιανόητο μια χώρα σαν την Ελλάδα να είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στο δημόσιο χρέος!


Αυτό συνέβη απλούστατα διότι η ασύδοτη ολιγαρχία που εξόντωσε την εθνική αστική τάξη, λειτουργεί σαν όρνεο, απομυζώντας τον εθνικό πλούτο, χωρίς καμία συνέπεια, καμιά αιδώ, κανένα όριο. Δεν διστάζει ακόμα και να συνεργαστεί με τον προαιώνιο εχθρό, απλώς και μόνο για να εξασφαλίσει τα πλούτη και την διατήρηση της παρασιτικής δράσης επάνω στον εθνικό κορμό.

Αυτό που συμβαίνει με τον εκτουρκισμό καναλιών αλλά και δημοφιλών αθλητικών συλλόγων με εκατομμύρια οπαδούς, είναι ένα σαφές σύμπτωμα αυτής της ζοφερής κατάστασης.

Τα τούρκικα σήριαλ, οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές που μετατρέπονται στην φωνή της Τουρκίας, οι Τούρκοι ήρωες που έρχονται για να σώσουν τις ελληνικές ομάδες, είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου.

Ο δόλιος εκτουρκισμός της κοινωνίας θα μειώσει τις αντιστάσεις, θα καταστήσει την Ελλάδα οθωμανική επαρχία χωρίς καν να πέσει σφαίρα.

Η ελληνική κοινωνία είναι στόχος ενός πρωτοφανούς υβριδικού πολέμου με πρωταγωνιστές διεφθαρμένους πολιτικούς και ολιγάρχες.

Αναζητούνται οι λίγοι, οι τρελοί, οι Κολοκοτρωναίοι που θα πείσουν το Θεό να βοηθήσει για άλλη μια φορά την Ελλάδα…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)