Ο Άδωνις ομολόγησε ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον Κ. Χατζηδάκη...


 Σιγά-σιγά τα στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη προβαίνουν σε σημαντικές παραδοχές όσον αφορά το σκάνδαλο των υποκλοπών και τον ρόλο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), της οποίας πολιτικός προϊστάμενος είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. 


Σημειώνεται... ότι πριν από λίγες ημέρες, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ομολογήσει την ύπαρξη του σκανδάλου, κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. 


Την περασμένη Τρίτη ήταν η σειρά του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, να προσθέσει το δικό του λιθαράκι, λέγοντας (στο δελτίο του MEGA) ότι «η παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ή του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη ή οποιουδήποτε άλλου έχει ακουστεί, έχει γίνει από την ΕΥΠ με τη νόμιμη διαδικασία...».



Υπενθυμίζεται επίσης ότι στην έκθεση-κόλαφο της PEGA (αρμόδιας Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου) καταγράφεται ταύτιση των παρακολουθήσεων Predator και ΕΥΠ, με το σκάνδαλο να ακουμπά στο γραφείο του Κυρ. Μητσοτάκη.


Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος γνωστοποίησε πρόσφατα ότι η ΕΥΠ θα παραμείνει στην εποπτεία του πρωθυπουργού σε περίπτωση επανεκλογής του...