Πού ’σαι, Παπαθανάση;...

0


 Αν πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και τίμιοι, οι κυβέρνησή μας έχει καταφέρει να κατασκευάζει εξιλαστήρια θύματα.

Εννοώ, φυσικά, τον Πάτση, τη Νικολάου, τον Παπαθανάση τώρα, που αυτοί έκαναν και οι υπόλοιποι δεν ήξεραν κι ούτε είδαν, κι ούτε και άκουσαν....

Καταλαβαίνετε, φυσικά, πόσο άσχημα πρέπει να νιώθει τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης… Τον υφυπουργό του τον εμπιστεύτηκε, συνεργάστηκε μαζί του. Κι αυτός; Αυτός εμπλέκεται σε οικονομικό σκάνδαλο.

Καλά, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξέρουμε ήδη: δεν γνώριζε τίποτα. Να βγει και ο Γεραπετρίτης να το επιβεβαιώσει, μην και τον ξαναενοχλήσουμε τον άνθρωπο!

Τέλος πάντων. Ο Παπαθανάσης φταίει, όπως πιο πριν έφταιγαν ο Πάτσης και η Νικολάου. Ή, μάλλον, διατυπώνω εκ νέου: μόνο ο Παπαθανάσης φταίει. Γιατί όταν είσαι μια κυβέρνηση που όλο σου το προεκλογικό πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις, ποιος να σου το ’λεγε ότι θα εμπλακείς σε οικονομικά εγκλήματα; Συγγνώμη, «σκάνδαλα» εννοώ.

Λες στα στελέχη σου «Πάμε να διαλύσουμε το Δημόσιο» κι αυτοί καταλαβαίνουν να το ροκανίσουν, να το εκμεταλλευτούν ή να κάνουν καταχρήσεις εξουσίας. Φταις εσύ ως πρωθυπουργός; Ως υπουργός Ανάπτυξης; Δεν φταις.

Δεν θα επωμιστεί το σκάνδαλο Παπαθανάση ο Άδωνις Γεωργιάδης για μόλις 2 ψωροεκατομμύρια. Εδώ έχουν εξαφανίσει 37 δισ. που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ στα κρατικά ταμεία και δεν άνοιξε ρουθούνι. Θύμα των τραπεζών είναι ο Παπαθανάσης. Ένας από εμάς δηλαδή.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη σκέφτομαι μόνο, που θα μείνει στην Ιστορία ως ο χειρότερος πρωθυπουργός των τελευταίων πενήντα αιώνων. Πράγμα θετικό, αφού ο γιος πρέπει πάντα να αφήνει πίσω του μεγαλύτερη παρακαταθήκη από τον πατέρα.

Ολγα Στεφου

avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)