Μπουρλότο στην κυβέρνηση έβαλε ο Γεραπετρίτης!

0


 Στον κάλαθο των αχρήστων πέταξε ο υπουργός Γεραπετρίτης όλες τις ηρωικές προσπάθειες του Κυριάκου, του Οικονόμου, του Ντογιάκου, του Ρωμανού και των δεκάδων σκληρά εργαζομένων μαχητών του Διαδικτύου, οι οποίοι έδιναν τον υπέρ πάντων αγώνα να καταστήσουν τους ελέγχους της ΑΔΑΕ ως παράνομους και τον Χρήστο Ράμμο ως «επίορκο»..

Με μία δήλωση του στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Γεραπετρίτης γκρέμισε τους αγώνες του Μητσοτακισμού και έστρωσε κόκκινο χαλί στον Τσίπρα, λίγες ώρες πριν την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής.

«Η ΑΔΑΕ δεν είναι δικαστήριο. Η νομοθεσία προβλέπει για θέματα εθνικής ασφάλειας την ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας και των αρχηγών κομμάτων. Για πρώτη φορά ο κ. Ράμμος επέλεξε να αλλάξει την ερμηνεία της νομοθεσίας και να ενημερώσει πρώτα τον κ. Τσίπρα».

Απαντώντας σε ερώτημα για το εάν με αυτή την ενέργεια ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ καθίσταται υπόλογος, ο κ. Γεραπετρίτης είπε:

«Υπάρχουν δικαστήρια που κρίνουν ανάλογες υποθέσεις».

Υπερτόνισε, μάλιστα, πως εάν ο κ. Ράμμος είχε διαπιστώσεις ότι υπήρχε συνταγματική παραβίαση τότε όφειλε να ενημερώσει τον πρωθυπουργό.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης όμως σίγουρα γνώριζε ότι ο Χρήστος Ράμμος έχει ζητήσει εδώ και ημέρες να ενημερώσει επίσημα το κοινοβούλιο για τα ευρήματα της έκθεσης της ΑΔΑΕ. Η ενέργεια του λοιπόν είναι απόλυτα σύννομη. Με την σημερινή του παρέμβαση ο Γιώργος Γεραπετρίτης επιβεβαίωσε ότι και η έρευνα της ανεξάρτητης αρχής ήταν απόλυτα νόμιμη.

Τέτοιο δώρο στον Τσίπρα, ούτε του Αγίου Αλεξίου…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)