Τσιμουδιά από Μητσοτάκη για τους 6 που παρακολουθούσε η ΕΥΠ

0


 Δεν βρήκε το θάρρος να κάνει το παραμικρό σχόλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την παρέμβαση Τσίπρα στη Βουλή, όπου έδωσε τα ονόματα των θεσμικών προσώπων που έγιναν στόχοι παρακολούθησης από την ΕΥΠ, σύμφωνα με το πόρισμα της ΑΔΑΕ.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος παρά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών, φρόντισε να την «κάνει» για Κρήτη, αφήνοντας στο «πόδι» του τον Γιώργο Γεραπετρίτη, δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά για τις αποκαλύψεις του αρχηγού της αντιπολίτευσης από το βήμα στη Βουλή, λίγο προτού ανακοινώσει ότι καταθέτει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης...

 Σημειώνεται ότι η έρευνα της ΑΔΑΕ, την οποία επιχείρησε να σαμποτάρει η κυβέρνηση, αποκάλυψε ότι Κωστής Χατζηδάκης, Κωνσταντίνος Φλώρος, Χαράλαµπος Λαλούσης, Θεόδωρος Λάγιος, Αριστείδης Αλεξόπουλος και Αλέξανδρος Διακόπουλος βρίσκονταν υπό παρακολούθηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Ο Μητσοτάκης αρκέστηκε να δηλώσει ότι η πρόταση μομφής είναι καλοδεχούμενη και έκανε λόγο για μια καλή ευκαιρία να γίνει σύγκριση ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ: «Πληροφορήθηκα πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Καλοδεχούμενη η πρόταση, Η αλήθεια είναι ότι τον προκαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει. Αποφάσισε να το κάνει τώρα λίγο πριν τις εκλογές. Μία καλή ευκαιρία κυρίως για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών. Εγώ δεν επιζητώ την σύγκρουση, επιδιώκω την σύγκριση. Ελάτε να συγκρίνουμε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ 4 χρόνια και τι κάναμε εμείς» ανέφερε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα είναι αρκετά καταλυτική αυτή η σύγκριση. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε για το έργο τους αλλά και για τα θέματα κράτους δικαίου. Γιατί και εκεί δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε την περασμένη τετραετία. Είμαστε απολύτως έτοιμοι γι’ αυτή την πολιτική μάχη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει αυτή τη σύγκρουση γιατί δεν έχει προτάσεις για το μέλλον της χώρας και δεν μπορεί να μιλήσει για το παρελθόν του. Αύριο θα είμαστε στην Βουλή για να πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνη και μέχρι τις εκλογές θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)